Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?
ma 01:41 Egy normális világban Te mennel a bortonbe, vagy az elmeosztalyra kedves :) Szemeremsertes! Azt hiszed mert te no vagy rad nem vonatkozna ilyesmi.
Amugy meg szavazzatok Magyar Peterre. Majd kaptok eleg migranst aki megtanitja, hogyan oltozkodjetek!!
Megbámulom, de gyorsan le is veszem róla a szemem.
Az én lelkesedésemet nagyon letudja rontani a minél rövidebb farmer short és a haspóló.
Igénytelen aki szereti ezt nézegetni
"Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?":
Nehéz kérdés. Induljunk i abból, hogy alapból a nő választ.
Így, ha egy átlagos személy bámulja meg, arra azt ugatja a nő, hogy "perverz", jobb esetben csak elrohan onnan vagy durcás pofát vág. Ha számára egy szimpibb valaki bámulja, akkor az a szívének is kedves, lehet még mosolyog is neki a nő.
Alapból pár pillantás tehető erre a nőre, szerintem, de nem tolakodóan. (F42)
Mindig megbàmulom a nőket. Miért ne tenném?
Ha jól néz ki, jól öltözik, persze hogy addig bàmulom amíg észrenem veszi, hogy megbàmultam. Hagy fényezem az egojàt.
"ma 01:41 Egy normális világban Te mennel a bortonbe, vagy az elmeosztalyra kedves :) Szemeremsertes! Azt hiszed mert te no vagy rad nem vonatkozna ilyesmi.
Amugy meg szavazzatok Magyar Peterre. Majd kaptok eleg migranst aki megtanitja, hogyan oltozkodjetek!!"
Írtam olyat, hogy normális világban CSAK NŐK járkálhatnának pucéran, ha úgy tetszik? Én nem alkalmazok kettős mércét nem, vallás, szexuális vagy rasszbéli/etnikai hovatartozás alapján, mint te.
De rasszistával felesleges vitázni, mert akkor se értenéd meg, mi a baj a gondolkodásoddal, ha újjászületnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!