Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amennyiben egy nő kihívóan...

Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?

Figyelt kérdés
Írd meg a nemed a válaszhoz légyszives!

szept. 6. 00:41
 11/92 anonim ***** válasza:
21%

ma 01:41 Egy normális világban Te mennel a bortonbe, vagy az elmeosztalyra kedves :) Szemeremsertes! Azt hiszed mert te no vagy rad nem vonatkozna ilyesmi.

Amugy meg szavazzatok Magyar Peterre. Majd kaptok eleg migranst aki megtanitja, hogyan oltozkodjetek!!

szept. 6. 05:23
 12/92 anonim ***** válasza:
34%
Ha egy nő kihívóan öltözik, akkor fogadja el, hogy meg lesz bámulva. Ha nem akarja, hogy megbámulják, akkor ne öltözzön kihívóan, ez ilyen nagy egyszerű.
szept. 6. 05:49
 13/92 anonim ***** válasza:
50%

Megbámulom, de gyorsan le is veszem róla a szemem.

Az én lelkesedésemet nagyon letudja rontani a minél rövidebb farmer short és a haspóló.

Igénytelen aki szereti ezt nézegetni

szept. 6. 06:01
 14/92 anonim ***** válasza:
35%

"Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?":

Nehéz kérdés. Induljunk i abból, hogy alapból a nő választ.

Így, ha egy átlagos személy bámulja meg, arra azt ugatja a nő, hogy "perverz", jobb esetben csak elrohan onnan vagy durcás pofát vág. Ha számára egy szimpibb valaki bámulja, akkor az a szívének is kedves, lehet még mosolyog is neki a nő.

Alapból pár pillantás tehető erre a nőre, szerintem, de nem tolakodóan. (F42)

szept. 6. 06:06
 15/92 anonim ***** válasza:
73%

Mindig megbàmulom a nőket. Miért ne tenném?

Ha jól néz ki, jól öltözik, persze hogy addig bàmulom amíg észrenem veszi, hogy megbàmultam. Hagy fényezem az egojàt.

szept. 6. 06:16
 16/92 anonim ***** válasza:
36%
Meg hát.
szept. 6. 06:26
 17/92 anonim ***** válasza:
69%
Miért kéne bárkit bámulni? Miért nem elég diszkréten megnézni?
szept. 6. 07:14
 18/92 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt a bámulás dolgot egyáltalán nem értem, eleve a kisgyerekeket is arra tanítják, hogy nem illik se bámulni, se mutogatni, stb. Mindenki megnéz embereket, mert szép, mert kihívó, mert furcsa, putris, ocsmány, akármilyen indokkal megnézel valakit, aki eltér az átlagtól. De miért bámulod konkrétan? :D Teljesen feltűnésmentesen is lehet nézegetni az embereket.
szept. 6. 07:14
 19/92 anonim ***** válasza:
62%

"ma 01:41 Egy normális világban Te mennel a bortonbe, vagy az elmeosztalyra kedves :) Szemeremsertes! Azt hiszed mert te no vagy rad nem vonatkozna ilyesmi.

Amugy meg szavazzatok Magyar Peterre. Majd kaptok eleg migranst aki megtanitja, hogyan oltozkodjetek!!"

Írtam olyat, hogy normális világban CSAK NŐK járkálhatnának pucéran, ha úgy tetszik? Én nem alkalmazok kettős mércét nem, vallás, szexuális vagy rasszbéli/etnikai hovatartozás alapján, mint te.

De rasszistával felesleges vitázni, mert akkor se értenéd meg, mi a baj a gondolkodásoddal, ha újjászületnél.

szept. 6. 07:37
 20/92 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy meg egy f.szság, hogy "ego tunning" a bámulás. Ezt csak ti magyarázzátok bele, hogy ne tűnjetek megszállottnak. Nem ettől lesz valakinek önbecsülése. Akinek van önbecsülése, annak a bámulás meg a beszólogatás tróger viselkedés, akinek meg nincs, ettől se lesz. Tényleg röhej, hogy négyéves gyerekek civilizáltabban tudnak viselkedni, mint nagy, felnőtt marhák.
szept. 6. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!