Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amennyiben egy nő kihívóan...

Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?

Figyelt kérdés
Írd meg a nemed a válaszhoz légyszives!

szept. 6. 00:41
 71/91 anonim ***** válasza:
55%

"Ha most kinézel az utcára, akkor a férfiak és nők testének kb ugyanakkora részét látod, és a ruháik ugyanannyit bíznak a képzeletre"

De miért kell ennyire nyilvánvalóan hazudni? Az átlag férfi nyáron is pólóban vagy ingben lesz, és max térdig érő rövidnadrágban. De jelzem egyes nők már ezt is kikérik magunak hogy nem komoly és nem férfias, a férfi legyen csak ingben és farmerben vagy egyéb hosszúnadrágban, hiszen az ami férfias és tiszteletet parancsol. A nőknél meg tök alap hogy látszik a szabadon hagyott karja, válla, háta, dekoltázsa, melle, lábai, combja, sokszor még a feneke alja is. Ezek után mennyire kell elfogult hülyének lenni, hogy kihozzuk ugyanannyit tesz ki férfi és nő közszemlére? :D És jelzem nem irigykedem, örülök hogy kiteszitek, szívesen nézem. De ez a fajta álszentség és ez a fajta durva valóságferdítés ami manapság dívik sokaknál, az valami nagyon torz és taszító, sőt félelmetes.

"Szóval maradjunk annyiban hogy neked, meg a többi férfinak sosincs joga kellemetlen helyzetbe hozni a nőket. Nem tudjátok logikusan felmérni, hogy mi "provokáció", és mi kihívó öltözet."

Egyesek már azt is személyes sértésnek, támadásnak képesek venni, hogy szimplán ránézel egy nőre. Ide vezetett az egyoldalú soviniszmus, hogy a nőknek mindent el kell fogadni, egyesek ennyire megvesztek jódolgukban. És ez is érdekes hogy mi ne tudnánk felmérni, mikor a kérdező is egyértelműen kimondta, hogy kihívó öltözékről beszél. Mi ezalapján válaszoltunk, aztán pár nő elkezdte szépen kiforgatni hogy már a szimpla nyári öltözékre is meg akarnak erőszakolni a gonosz primitív ösztönállat férfiak minden egyes nőt. Gáz.

szept. 7. 13:06
 72/91 anonim ***** válasza:
49%

ez a kérdés kicsit "kérdéses" mivel tudtommal a nők tényleg szeretik ha megnézik őket finoman, amennyiben finoman vannak öltözködve. Ha kihívóan, akkor pedig sokat az sem zavar, ha jobban meg is nézik őket -ezt tapasztalatból tudom és sok nő el is ismeri ezt. Az itt válaszoló "hölgyek" alapvetően provokációra használják ezt a kérdést, azzal a szándékkal, hogy

káros feszültséget keltsenek férfi és nő között. Én eddig, ha ritkán megbámultam egy kihívó öltözetű hölgyet, volt, hogy mosolygott ezen, láthatóan tetszett neki. Szerintem ez jellemzőbb. Szeretik. Olyankor Ezért csinálják. Ne általánosítsunk az itt válaszoló "néhány hölgy" alapján, mert ez láthatóan provokáció. A nők alapvetően nem ilyenek. Szeretik ha tetszeleghetnek, "szexiskedhetnek" mert ezzel szinte mindent el tudnak nálunk érni... de ha mást nem is, figyelmet mindenképpen.

szept. 7. 13:23
 73/91 anonim ***** válasza:
21%
#40 Zombi vagy és nincs személyiséged, ezért sosem fogod megérteni, de hidd el nekem, hogy nem mindenki olyan, mint te.
szept. 7. 13:44
 74/91 anonim ***** válasza:
0%

70

Szerintem neked nem esett le,hogy nem egy nő válaszol.

És még mindig nem a nézéssel va a baj.A bámulás illetlen dolog.De szerintem itt nem áll meg a dolog,azért sértődik meg a nő.

szept. 7. 13:50
 75/91 anonim ***** válasza:
51%

Amikor egy kosárpályától 2 percre lakom és minden áldott nap látom a félmeztelen, izzadt huszon1-2 éves férfiakat vonaglani egy szál semmiben, aztán fellépek a netre és ezt a bullshit vitát kell végignéznem a női szégyenlősség hiányáról, az egy olyan szép élmény.

De komolyan, köszönöm.

Csak annyit had mondjak, hogy a provokáció nem azt jelenti, hogy valakinek a tőletek eltérő véleménye van, és nem is azt, hogy el meri nektek mondani az eltérő véleményét. Ezt csak azért mondom hogy továbbra is ilyen magasröptű maradhasson a vita a... miről is? ja igen, arról, hogy a férfiak bámulnak.

szept. 7. 14:01
 76/91 anonim ***** válasza:
51%

Szóval itt egyesek szerint ugyannyit látunk a férfiakból, mint a nőkből öltözködés terén! Aham... Vicceske!

Kíváncsi vagyok, ha a pasik így öltöznének, hány nő nem nézné meg, amikor már ebből az egyből is szenzáció lett anno!

[link]

szept. 7. 14:02
 77/91 anonim ***** válasza:
66%
75. Nem kosárpályáról meg sportról beszéltünk, hanem utcai viseletről. Egyébként a női atléták gyakorlatilag bugyiban futnak, mégse bámulja őket senki. Az uszodát nem akarod még esetleg belekeverni?
szept. 7. 14:05
 78/91 veszettkecske ***** válasza:
73%

75

Egész más a női és a férfi szexuális vágyat kiváltó tényező. De most ezt kifejtsem tényleg? A férfi már vizuálisan is csábítható erőteljesen. Ennek, úgymond ki van téve és még azt hiszi, ez jó is neki:D A férfi egyszerű ilyen téren, pont azért, mert a nők nem nagyon értenek a bonyolult dolgokhoz. Elég nekik csak kitenni magukat, és a férfi a "kezükben" van. A nő bonyolult, de az okos férfi ért hozzájuk. Ez itt és most is látható ennél a kérdésnél is:D Legalább ennyi előnyük hadd legyen :De most csak általánosítottam úgy-e:D

szept. 7. 15:21
 79/91 anonim ***** válasza:
35%
Kosárpályára sem kell menni, napi szinten látok büdös kurv… akarom mondani férfiakat póló nélkül mászkálni, de az atléta is közkedvelt viselet derékig érő hónalj kihagyással. Megnézném, mit reagálnátok, ha az összes meleg meg ocsmány, dagadt vénasszony a száját nyalogatná rátok. Menne a hiszti, hogy mit képzelnek ezek.
szept. 7. 17:15
 80/91 anonim ***** válasza:
55%
Na, ejutottunk oda, hogy már a férfiak öltöznek kihívóbban, ezt már te magad se hiszed el, csak már nincs mit írnod, szóval elmész te a...oda! :DD
szept. 7. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!