Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?
A múltkor - Újpesten, a Nyár utcában - gyalogolt tempósan egy nő, vélhetően arról szólt az ő története, hogy dolgozott a feszes popsin, mert tényleg oda tette magát (a gyaloglás tempóját illetően). Nem lehetett nem észrevenni, hogy a testére feszülő ruhán nem volt ránc sehol, olyan szinten követte a testének minden domborulatát. Minden kontúr egyértelműen látszott, - nem volt a testhajlatok találkozásainál semmilyen átmenet. Magyarázd el csak egy szimplán nyitott szemmel járó, - tehet minden perverzitást mellőző céllal utcán tartózkodó és nemi identitását női nemet preferáló - férfinak azt, hogy egy fenékbe élesen bevágódó és emlőket kihangsúlyozó ruhanemű nem provokatív, pláne, hogy ütemesen leng az ember előtt jobbra-balra! Nem akarom itt sem eljátszani a "falu bikáját", de ezt nem lehet nem észrevenni!
Külön kérdést érdemelne, hogy melyik férfi miként reagálja le, ha körülötte gyakorlatilag "félmeztelen" nők vannak jelen. Én azok közé tartozom, aki nem drámázza túl a helyzetet, - "pókerarccal" nyugtázom, hogy nincsenek a világon a magyar nőknél szebbek, de sokan nem is akarják vagy képtelenek leplezni az ösztöneiket, mert nem tanította meg nekik senki, hogy normálisan viselkedni nem kerül pénzbe.
Menjél és meséld el nekik, hogy te jobban örülnél annak, ha bekötött szemmel, fehér bottal aszfaltot csapkodva párolognának a járda felett, - nehogy megzavarják jelenlétükkel adott esetben a neveletlen nők provokatív viselkedését. Egyik kutya, másik eb! - Könnyű mindig önfelmentően másokra mutogatni, - miközben mi magunk is tehetünk sok esetben egy kialakult helyzetről!
Láttam nem egy álomszép nőt, aki helyén tudta kezelni a szépségét, - fel lehet úgy is öltözni és lehet úgy is viselkedni közterületen, hogy az ne legyen provokatív. Nem csak a kedvező vonalon kell értelmezni az egyenjogúságot, hanem a kellemetlen oldalán is!
Nálam nem a férfiak figyelméről szól,mert azt amugy is megkapom,hozzá szoktam.Biztos vannak,akik arra vágynak.Az se zavar,ha megnéznek.Bámulni senkit nem illik.Ezt már a gyerekeknem is tanítják egész kicsikorban.
De,hogy a férfiaknak akkor arca van,hogy azt hiszik egy nő csak miattuk öltözik fel.
Nem hiszem,hogy egy sima nézés miatt háborodik fel akárki.Viselkedni kell;ennyi.
Akármikor dughatok,nem kell kiraknom semmit,hogy végre valaki kegyeskedjen rám figyelni.
A melltarto pedig kényelmetlen,és bő póló alatt is látszik.Kár verni magatokat,a kutyát nem érdekli mit hisztek.
"Kár verni magatokat,a kutyát nem érdekli mit hisztek."
Ha kicsit is elfogulatlan lennél, láthatnád nem a férfiak kezdték itt verni magukat. Hanem egyes nagyképű nők már azt is meg akarták mondani a férfiaknak, hogy nekik lehet bármit, azt vesznek fel amit akarnak, ellenben a férfiakat beszabályozni hogy még csak odanézni, vagy olyan nekik nem tetszőt gondolni is tilos. Nekem ettől primitív, kisebbségi "nenézzél" asszociációim is támadnak, úgy mellesleg. Hogy majd ő megmondja, hogy szerinte neked mit lehet és mit nem. Tényleg elmebaj hogy már itt tartunk! Régen férfiak és nők is tudták miről szól a nyár ilyen szempontból, mindketten elégedettek voltak. Manapság sok nő meg olyan szinten álszent és átverősen pofátlan, hogy bezsebelné a figyelmet de közben még ennyire fellengzősen oltogatná is mellette a férfiakat akiktől kapja a figyelmet, hát nem is tudom hogy a röhely vagy az undor lenne rá a jobb szó. De igazából lehet hogy mindkettő.
"Kár verni magatokat,a kutyát nem érdekli mit hisztek."
Ugyanúgy a kutyát nem érdekli, hogy te mit hiszel, ha egy pasi bámul, elhiheted!
Itt a férfiak vergődnek.Attól,hogy megnézel egy nőt,senki nem áll neked.Bámulni meg nem kell.
Az a bajotok,hogy nem kaptok puncit,es azt hiszitek miatattok öltözik fel valaki.Legdeljebb egy adott férfi miatt.A 90'es évek végén ennél többet mutattak a lányok,mégse ment a hiszti.A melltartó is inkább azota van elterjedve.Én nem hordok,és nem azért,hogy figyelmet kunyeráljak.Felőlem a férfiak is járhatnak picsa gatyában.
"Az a bajotok,hogy nem kaptok puncit,es azt hiszitek miatattok öltözik fel valaki."
Aha csakis ez a baja minden férfinak, milyen egyszerű megoldás :) Nem vagy valami tehetséges amikor gondolkodni kell, és még kiforgatod a kérdést is. Na várj segítek, bár tudom te nyélből hárítani fogsz, de legalább a többiek lássák min is megy itt a felesleges szájtépés. Tehát kérdező azt kérdezte: "Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?" Érted a kérdést? Tisztában vagy a KIHÍVÓAN szó jelentésével? Nem lengén, nem nyáriasan, hanem kihívóan. Aki ezekután még nekiáll a férfiakat számonkérni, és a férfiakra kaffogni hogy nézni merik azt aki kihívóan öltözik, az minimum nem normális, de mellette még azt is bedobnám hogy aljas és soviniszta. Korunk népbetegségévé kezd válni ez is. Akárcsak a szövegértés hiánya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!