Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?
Lakatlan szigeten nem lenne mű mell,se semmilyen szépíszeti szolgáltatás.Ahhoz máshova kell menni.De ,ha visszamegyek a lakatlan szigetre,ugyanugy rajtam lesz minden,amit rám raktak.
Magassarkút felveszek otthon is,sminkelni is szoktam.Az egyetlen férfi az a férjem,aki néha mondja miben szeretne látni.
Többször leírtam,hogy nézni lehet,bámulni nem illik.Mintahogy azt is,hogy egy sima nézés miatt senki nem sértődik meg.Aki igen,az zizis.
A passzos ruha nem kényelmetlen,nem zufkm honnan veszitek.
62:
muszáj sminkelned mert anélkül meg sem ismerne az egyetlen férfid :D
Nem kell megfelelnem.Általában nincs itthon senki.A nők szoktak ilyet csinálni,nem csak lomposan a csicskásodást.
Smink nélkül is szép vagyok.És nem fekszem mindenkivel ágyba,de megtehetném.De csak férfiakkal,nem két perces,önhitt majmokkal.
Ti is aranyosak vagytok,mert azt hiszitek a nők nektek öltöznek az utcán
Látszik,hogy nem igazán voltatok még rendes párkapcsolatban.Ha szeretsz valakit,megteszel dolgokat a kedvéért,oda vissza.
Eleg egyszerűek vagytok,de hát ez van.
Az
"a farkam minden domborulatát kiemelné"
A te farkad a nők szeméremajkának felel meg, azt pedig nem látod az utcán a nők ruháján át.
Sztem sok férfi meg van győződve róla, hogy az ő testének nincs formája... Vagy mi.
A nő melle és feneke számukra természetesen minden kontextusban erotikus, ha csak látszik a vonala, akkor az azt jelenti, hogy a ruha kihívó, k.rvás. De hát ilyen a test, csináljon bármit is az ember, látszani fog a test formája.
Ezzel szemben a férfiaknak nem erotikus a többi férfi feneke, annak ellenére, hogy annak szintén látszik a domborulata. És nem erotikus a férfi felsőtest sem, annak ellenére, hogy ugyanúgy látszik a férfiak felsőtestének/mellizmának minden vonala, mint a nőké.
Ha most kinézel az utcára, akkor a férfiak és nők testének kb ugyanakkora részét látod, és a ruháik ugyanannyit bíznak a képzeletre, de mivel neked, meg a többi férfinak a nők teste izgató, míg a férfiak teste közömbös, ezért úgy érzi az agyatok hogy a férfiak normál ruhákat hordanak, míg a nők k.rvának vannak öltözve. Hiszen a nők teste felizgat titeket.
Szóval maradjunk annyiban hogy neked, meg a többi férfinak sosincs joga kellemetlen helyzetbe hozni a nőket. Nem tudjátok logikusan felmérni, hogy mi "provokáció", és mi kihívó öltözet. Meg lehet tanulni normálisan viselkedni, ígérem.
69:
látom, súlyos problémáid vannak a felfogásoddal és az értelmezési képességeddel. Erre többet kár írnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!