Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt vonzóbb...

Miért mondják azt vonzóbb hölgyek hogy 18 éves létemre 27-30 lennék?:)

Figyelt kérdés

Mivel lehet sokan voltatok mar igy hogy idősebbnek gondoltak benneteket. Pl amikor mentem 9-be azt hitték az igazgatóságon hogy en jöttem a helyetessito tanari allasra vagy mi a franc? 14 évesen mar sűrűbb szakallam volt mint egyesek a haja :D

Kerdesre visszaterve a nőknek tetszik az ha egy fiatalabb srác bőre alatt egy tapasztaltabbnak kinéző, akar lehet tapasztalt úr veszett el? Mert mar nagyon eszrevettem hogy a határozottságom, öltözködési stílusom miatt mindenhol felnőttebbként kezelnek mint a korombelieket. Amúgy kurvára tetszik 😅😅

ma 04:00
 1/4 anonim válasza:
79%
Az a lényeg hogy neked tetszik. De amúgy nem hiszem hogy ez pozitív kijelentés lenne...
ma 05:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem pozitív kijelentés, hogy 18 évesen 30 körülinek nézel ki. És ez lányokra ugyanúgy vonatkozik.
ma 06:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ki kell használni a nőknél, minnèl többet elkapni 😁
ma 06:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg jól nézel ki, tetszel nekik. De ha egy 30 éves nő azt hiszi, korabeli vagy, aztán meg megtudja, hogy csak 18 vagy, az egyáltalán nem vonzó, inkább elriasztja az embert.
ma 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!