Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem fura, ha egy...

Szerintetek nem fura, ha egy nappal az esküvője után az összes social media platformon nevet változtat az illető hölgy?

Figyelt kérdés
Olyan platformokon is mint a LinkedIn, ami szerintem abszolút nem arra való, hogy valaki beszámoljon a magánéleti dolgairól. Vélemény?

szept. 4. 19:13
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
30) van ilyen ismerős is...nagy l'amour, házasság. Most meg nézem, hogy más pasival posztol képeket, a neve is visszaváltozott. Van ilyen is az életben.
szept. 5. 08:52
 32/42 anonim ***** válasza:
94%

Miért gyerekes meg bizonygatás, ha valaki az igazi nevét használja, ami a hivatalos? :D

szept. 5. 09:37
 33/42 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy neked ki hogy veszi fel a férjezett nevét? A " né" is igen divatban van még. És igen én is megváltoztatnám már lehet aznap, mert büszke lennék rá. Ez egy öröm. Neked mi fáj ebben? Vagy az a baj hogy te pasi vagy és nálatok meg nem jellemző? Pedig a férj is felveheti a nő nevét, nem tudtad mi?
szept. 5. 10:31
 34/42 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező melyik univerzumból jött? :D
szept. 5. 10:44
 35/42 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező szimplán csak egy vénlány, akit senki nem vett még el, ezért irigy másokra, akit igen.
szept. 5. 11:17
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Minden rossz nélkül mondom, hogy nekem az lenne fura, ha lenne olyan ismerősöm (akár jelen volt az esküvőn, akár nem), aki utána azzal lenne elfoglalva, hogy minden közösségi felületen leellenőrizné a nevem. Szerintem semmi fura, meg gond sincs azzal, amikor valaki ilyen hamar átírja a nevét mindenhol - ebből az is látszik, hogy boldog, büszke a nevére.
szept. 5. 11:18
 37/42 anonim ***** válasza:

Én a facen nem hiszem,hogy átírnám,de mindenhol mashol igen.Mivel más nevem lett.

Én a férjem teljes nevet venném fel a "né" vel a végén,és a sajátomat is megtartom.Hosszú lessz,de nekem igy tetszik.

szept. 5. 16:01
 38/42 anonim ***** válasza:
Nyilván szerelmes, hónapok óta készültek az esküvőre, alig várta már. Mi ezzel a baj? Vagy azzal, hogy valaki világgá kürtölné, hogy neki most jó? Komolyan, ez nektek miért fáj?
szept. 6. 14:29
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk pénteken volt a polgári, szombaton templomi. Szombat reggel anyósom be is szólt (csak viccesen, mert jóban vagyunk) hogy még nem is írtam át a nevem. Vasárnap írtam át, amikor lement a cécó. Egyszerűen azért, mert ez lett a nevem, hát akkor szerepeljen úgy. És igen, én valahol büszke is voltam rá, meg boldog voltam hogy összekötöttük az életünket és ez látszik a nevemben is, büszkén viselem.

Nem értem neked miért fáj hogy mások boldogok. Legyen saját életed és akkor nem fogsz ilyen apróságokon féltékenykedni.

szept. 6. 15:33
 40/42 anonim ***** válasza:
De sok bajod van neked is.
szept. 8. 05:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!