Szerintetek nem fura, ha egy nappal az esküvője után az összes social media platformon nevet változtat az illető hölgy?
"Az az érzésem, mintha mindenki orra alá szeretné dörgölni, hogy most megházasodott, s felveszi a férje vezetéknevét."
Nyilván ezt akarja csinálni, de ezzel mi a gond?
Az esküvő az átlag emberek egyik legnagyobb életeseménye,persze, hogy tudatni akarja a "világgal" azaz az ismerősi körrel, hogy megházasodott és boldog. Értelmes embert ez eleve nem zavar.
Amúgy pont a szosölmédia az a dolog, ahol igazából nem senki orra alá semmit, hiszen mindenkinek a maga döntése, hogy követi/nézi-e a profilod, vagy sem.
Minek nézegeted egyáltalán a linkedin profilját, könyörgöm😭 Persze hogy úgy érzed hogy téged akar bosszantani, ha ennyire a megszállottja vagy.
Már bocs, de ez csak sima rosszindulat a részedről. Megváltozott a neve, ezért átírta, nem kell minden mögé intrikát sejteni.
Nem értem, neked miért fáj, ha valaki az orrod alá akarja dörgölni, hogy férjhez ment. Gyanítom, hogy ez egy elég erős triggerpont nálad.
Én pl alig várom már, hogy a párom elvegyen, és mindenhol megváltoztathassam a nevem, mert utálom a családnevem. Ráadásul én is szeretnék már "villogni", hogy valaki végre elvett. :D Jó, nyilván nem ezek a legfontosabbak egy házasságban, de ez miért fáj másnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!