Szerintetek nem fura, ha egy nappal az esküvője után az összes social media platformon nevet változtat az illető hölgy?
Szerintem én már aznap este átírtam mindenhol :D :D (csak egy aláírásos polgári volt délben) Lecseréltem a vezetéknevem, jobb ha szokja mindenki :)
Előbb utóbb meg kellett tennie ennek az illetőnek is, ebben semmi nincs, csak egy tény.
Mi a fura ebben? Ha megváltoztatja a nevét, akkor nyilván onnantól azt használja mert az a neve. Mit nem értesz?
Én pl megtartom a saját nevem.
Gyerekes dolog ez az azonnal át kell írni mindenhol. Különben nem is érvényes a házasság, ha 5 perccel utána nem írtad át Facebookon.
Aztán majd ha szakítanak pár éven belül, az lesz az első, hogy törölnek minden közös fotót, törlik egymást az Instagramról, Facebookról, átírják a nevet.
Szerintem nevetséges és abszolút kifelé való bizonygatás. Látnia kell az ezeknek meg a többi nőnek, hogy elkeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!