Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mekkora része tud...

Az emberek mekkora része tud egyedül is kiegyensúlyozottan élni?

Figyelt kérdés

A médiában meg úgy általában az a közvéleményben egyszerűen azt tekintik normálisnak, ha valakinek van párkapcsolata. Azt is sokan furcsállják, ha valakinek nincs gyereke, de azzal úgy vannak végülis lehet nem olyan az egészségügyi állapota, oh, nem nagy baj. Az viszont, ha nincs pár elég negatív megítélés alá esik társaságban.

A modern világban viszont akárhogy nézzük egyre több ember él egyedül, az igaz, hogy az ilyen alternatív társkereső szolgáltatások, mint az appok, irodák, rendezvények nem véletlenül működnek olyan jól, mert nagyon nagy rájuk a kereslet, ha nem így lenne, nem folytatnák ezt a tevékenységet ebben a kapitalista rendszerben. Szóval azért mégis akarnak párt az emberek, csak mégsem találják. Lehet az elvárások sem mindig reálisak. De ezt félretéve mennyien vannak, akik egyedül is igazából tök jól el vannak? Van különbség nők és férfiak közt? Férfiaknál valahogy kevésbé hiszik el, hogy magukat el tudják rendezni egyedül vagy nem kaparják a falat szexhiány miatt (ez a házasságok jelentős részében is probléma).

aug. 27. 12:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%

Egy sem. Az ember társas lény, szükségünk van rá, hogy legyenek kapcsolataink.

Nem feltétlen párkapcsolat, lehet az baráti, szülő-gyerek, akármilyen kapcsolat, de nélküle hosszútávon nem tusunk kiengyensúlyozotran működni.

aug. 27. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Elég sokan. Sőt! Sokszor pont azoknak van nagyon sok problémájuk, akik párkapcsolatban élnek. Nekem is sok ismerősöm elvált, hogy végre normális élete legyen, mert egyedül jobb, mint olyannal, aki állandóan cseszeget, megbánt, bánt.

Aki egyedül él, az nem feltétlenül magányos, lehet normális családja, barátai, jó munkája, hobbijai.

És házasságban, párkapcsolatban is lehet valaki magányos, boldogtalan.

aug. 27. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen irányú statisztikai felmérést még nem készítettem. De én pl tök jól elvagyok egyedül. Egyáltalán nem hiányzik egy pár. Eleinte fiatalabb koromban próbáltam én is erőlködni, mert azt tekintik "normálisnak". De sose lett jó vége, feladtam. 41 éves vagyok, teljesen jól elvagyok saját magammal. A szexhez meg nem kell feltétlenül párkapcsolat, megoldható anélkül is.
aug. 27. 13:09
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez sok mindentől függ. Ha nincs párkapcsolatod, de vannak barátaid, jársz közösségbe, vannak céljaid, úgy teljesen jól meg lehet lenni. A teljes magány mindenkit ledarál, csak van akit lassabban, másokat gyorsabban.
aug. 27. 13:14
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
Sokan rákényszerülnek és évek alatt szinte hozzászoknak.
aug. 27. 14:17
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

Kedves kérdező!

Rajtam kívül körülöttem mindenkinek van párkapcsolata.

Egyedül én vagyok akinek nincs.

Meg persze a tesóm meg anyukám,de nekik volt már párjuk velem elentétbe mert nekem még sose volt.

Nem is kell nekem értelmetlennek tartom a párkapcsolatokat.

Az a férfi akinek szex hiánya van buta.Mert nem fogja fel hogy a szex egyetlen értelme a gyerek.Csak gyerkőc csinálásra kell a szex másra semmi értelme.

Az max egy alkalom hogy meg legyen a gyerek utána minek.

aug. 27. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Jah és természetesen még szűz vagyok....

Ugyan is a szépnek semmi értelme csak gyerek csinálásra.

aug. 27. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
*szexnek
aug. 27. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Egyre többen élnek/laknak egyedül, de ez csalóka is egyben Mo.-n, mert többnyire van ezeknek pl.: szexpartnerük, de ha a tévelygőket levesszük, akkor is szerintem úgy 40%.
aug. 27. 18:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#6-7-8, én írtam korábban hogy számomra a magam társasága a legmegfelelőbb és nem hiányzik más. De azért olykor a szexnek számomra van élvezeti értéke. Ha szűz is vagy, csak maszturbáltál már életedben! Nem esett jól?
aug. 27. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!