Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez miért van? Fog ez változni...

Ez miért van? Fog ez változni valaha is?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy az előző munkahelyemről ki lettem rúgva (az én hibámból), ami után 2 hónapig otthon voltam. Év végén volt ez, így nem is vettek már fel sehova. Ezek mellett egy rendkívül destruktív ó, bántalmazó párkapcsolatomnak lett vége a kirúgással egyidőben, ami még pluszban hozzájárult az egyébként sem szerencsés helyzetemhez. Azóta lett új állásom, meg is vannak velem elégedve, elég sokszor dícsérnek, így ilyen szempontból minden rendben van. Ugyanakkor valahogy annyira megviselt ez az egész, hogy úgy érzem, mintha nem tudnék már kapcsolódni az emberekhez. Barátkozni bár próbálkozok, de úgy érzem minden emberi interakció egy teher nekem. Persze ha valaki hozzámszól, akkor válaszolok normálisan, de magamtól nem keresem senki társaságát sem. Úgy érzem túlságosan magamba fordultam, de hiába az önreflexió, ellene nem teszek semmit, mert nincs kedvem az emberekhez.

Ez már végleg így is fog maradni, vagy ez idővel rendbe fog jönni, és csak a történtek miatt működök így jelenleg?

20f

jan. 25. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyedi, ez kire hogy hat és meddig marad így, de tény, hogy a munkáltatók mesterien értenek ahoz, hogy kell kiégetni és mentálisan tönkretenni jobb sorsra érdemes embereket.
jan. 25. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Ha nem vagy elégedett a jelenlegi helyzettel és önerőből nem tudsz változtatni, akkor nem szégyen segítséget kérni
jan. 25. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

20 éves vagy, még nagyon fiatal. Ennyi idősen erős kicseszés lenne az élettől, ha ez örökre így maradna. Átmeneti állapot, nyugi. :) Rendbe fogsz jönni, csak időbe telik feldolgozni a történteket. Ez a természetes ebben a helyzetben. Fel a fejjel! :)

És ui.: De szépen írsz! A nem túl vidám téma ellenére jó volt olvasni, hogy ilyen szépen fogalmazol.

jan. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!