Nem gondoljátok bunkónak, sértőnek az ilyen jellegű posztokat?
Értem én, hogy viccelődés, de azért hölgyekkel nem illik így beszélni, szerintem. Kicsit túlzásba van véve, nem gondoljátok?
Huh, nagyon alacsony az ingerküszöböd, ha már egy poén (igen, ez az) így kiveri nálad a biztosítékot.
Soha nem utaztál még ezek szerint tömegközlekedésen.
Ez a csücsörikém is egy filmjükből való, de a filmjeikben majdnem mindenkivel így beszélnek.
Na a nőkkel egyáltalán nem, bér van 1 filmjük, amiben kissé érdekes stílusban beszélnek egy nővel, de ott sem tiszteletlenül.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Mi van, Csücsörikém, még mindig ezen vergődsz?
Te is az a fajta vagy nyilván, aki azt hiszi, azért mert punci van a lába közt, már felsőbbrendű lény, akinek nagyobb tisztelet jár. Nem, neked sincs jogod másokat, férfiakat sem fikázni, hisztériázni, aztán felháborodni, ha kapsz egy hasonló stílusú reakciót a cseszekedésedre.
Nem lehet, hogy ez a Tibigyerek így akar plus követőket, mert nagyon béna az oldala?
Különben minek jönne ugyanarra a képre gyártott meme-kkel újra és újra?
Egyébként tényleg még mindig el kell magyarázni, hogy mi az a meme és miért ne háborodj fel rajta, ha még csak az eredeti sem ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!