Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Inceleknek szól a kérdés: nem...

Inceleknek szól a kérdés: nem gondoljátok, hogy csak megrekedtetek a hisztis szinten, mert a semmire nem kaptok valamit, amire vágytok?

Figyelt kérdés
Ti egy számotokra ellenszenves embernek adnátok pl. a semmire akármit, amit kér, pl. rendszeresen sok pénzt egy életen át oly mértékben, hogy az jelentősen rontsa az életminőségeteket, csak mert ő úgy gondolja, hogy az neki jár?

2023. márc. 4. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Incel vagyok, de belátom, hogy csak egy hisztis, én nem tennék semmit.
Incel vagyok, hisztizek, mert én pl. megadnék egy ellenszenves embernek is bármit, ezért igazságtalannak tartom, hogy mástól nem kapom meg.
4 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
71%
Mi az az incel?
2023. márc. 4. 17:45
 2/52 A kérdező kommentje:
2023. márc. 4. 17:48
 3/52 anonim ***** válasza:
85%

Involuntary celibate, azaz önkéntelen cölibátus.

Jellemzően olyan emberek gyűjtőneve lett, akik az elviselhetetlen jellemük miatt nem találnak párkapcsolatot, de ahelyett hogy magukba néznének, inkább mártírkodnak és mindenki máat hibáztatnak a sikertelenségükért. Aztán csodálkoznak hogy ezek után se akarja őket senki...

2023. márc. 4. 17:49
 4/52 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos incel hajlamokból elkövetett ámokfutásos gyilkosságok is történtek már a világban. Szóval elég veszélyes emberek.
2023. márc. 4. 17:51
 5/52 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Egyáltalán nem vagyok hisztis és nem vagyok leragadva sehol.

Nem adnék. Ezt miért tőlem és tőlünk kérdezed? mi köze ennek az incelséghez?

Nem szavaztam.

1#, Olyan valaki, aki nem tud tartós párkapcsolatot kialakítani.

4#, ez általánosítás, amit nincs ok-okozati összefüggésben a mondatod első felével.

2023. márc. 5. 01:02
 6/52 A kérdező kommentje:

Az incelek hisztiznek, hogy miért nem jut nekik is csaj. Mert azt gondolják, hogy minden szociális jogon járna, tehát tárgyiasítják a nőket.

Persze ezt lehet, hogy így nem látják be.

2023. márc. 5. 09:47
 7/52 anonim ***** válasza:
44%

"tehát tárgyiasítják a nőket"

De ha a lapatallu olasz macho targyiasitja a noket, az rendben van, ugye? :)

38F incel

2023. márc. 5. 12:23
 8/52 A kérdező kommentje:

Nem, az sincs rendben. De ehhez mi közöd?

A nők azokat választják, akiket akarnak. A férfiak is azt választanak, akiket akarnak, aztán ha ez megegyezik, akkor oké, ha nem, akkor nincs összejövés, és tudomásul kell venni. Ha pedig a nő úgy dönt, hogy el akarja adni magát, ahhoz is joga van, de kényszeríteni nem szabad, sem megvetni érte. Ahogy egy férfinek is megvan ehhez a joga.

2023. márc. 5. 12:35
 9/52 anonim ***** válasza:
71%

"A férfiak is azt választanak, akiket akarnak"

Jo lenne, ha igy lenne, de nem igy van, sajnos.....

38F incel

2023. márc. 5. 12:44
 10/52 anonim ***** válasza:
82%

"Jo lenne, ha igy lenne, de nem igy van"

Pedig így van.

2023. márc. 5. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!