Ugy erzem megrekedtem az eletben. Nem tudom hogyan folytassam, mit javasoltok mi valo nekem?
Nincs vegzettsegem, nem jartam egyetemre/foiskolara, de most a 27-hez kozeledve kezdem unni ezt es szeretnek valami lenni. Nem karriert akarok, csak egy foglalkozast AMI NEKEM VALO. De nem tudom mi ez mert amiket szeretek nem osszeegyeztetheto!
Keves dolog, ami erdekel, legkorlatozodik ezekre:
- autok, gepkocsivezetes, autok mechanikai felepitese, belso szerkezete.... teljesen felizgat :D
- uj emberekkel ismerkedni, idegenekkel random szoba elegyedni, spontan uj ismertsegekre szert tenni (siman leszolitok barkit egy kavezoban, cukraszdaban szorakozohelyen -- lany letemre nincs bennem semmi felsz)
- imadom az angol nyelvet, azt beszelni, amit anyanyelvi szinten tudok is
- utazni mindenfele
ami egyaltalan nem erdekel:
- szamitastechnika, szamitogepek, azokkal valo jatszas, internetezes, fb, instagram, netes kozossegi feluletek, blogok.. ezektol kiver a viz.
- olvasas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!