Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti mennyire gondoljáto...

Lányok, ti mennyire gondoljátok magatokat hízékonynak?

Figyelt kérdés
Szerintetek kapcsolatban nehezebb tartani a súlyotokat mint mikor pár nélkül vagytok? Volt e ez esetleg kihatással a magánéletetekre?

2022. dec. 5. 12:18
 1/7 anonim válasza:
96%
Én szakítás után szettem fel egy-két plusz kilót
2022. dec. 5. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Mióta normális párkapcsolatban èlek azóta mintha jobban híznèk😄😄

Előtte mindig tartottam a súlyom,bármi erőfeszítès nèlkül😄

2022. dec. 6. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem lany vagyok, de 49 eves koromig szinte zabalva kimondottan vekony voltam. Nemet 36-os meret atlag magassaggal, nadragban gyakran 34-es, vekony combok miatt.

Az anyagcserem nagyon jo volt. Talan tulzottan.

Covid ota puff, kezdtett valtozni, de ennyi idosen meg jo hogy.

2023. jan. 9. 19:50
 4/7 Metionin ***** válasza:
Semennyire, apai ágról az egész családom a deszka vékony kategória és én is ezt örököltem. Egy csomót szívtam, mire felszedtem annyi izmot, hogy alakom is legyen, ne csak a csontok. A párkapcsolat nekem nem változtat ezen, ugyanannyit edzek és ugyanannyit eszek, mint mindig, az pedig pozitívan hatott a kapcsolatomra is, hogy sokkal jobb a testem, mint mondjuk 5 vagy 10 éve.
2023. jan. 9. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Az biztos hogy házasságkötés után hízékonyabbak a nők. Norbi jól mondta.
2023. jan. 10. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Semennyire. Oh, hogy én mennyit küzdöttem azért, hogy ne nézzenek elő csontváznak (kis túlzással)...
2023. jan. 10. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon nagy felesleget leadtam már. Most, hogy figyelek arra, hogy mit és mennyit eszek, nem hízok, viszont ha nem figyelnék, akkor híznék. Párkapcsolatban pedig nekem pont, hogy könnyebb, mert csinos akarok lenni a páromnak, nem akarok hízni. :)
2023. jan. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!