Az emberek mekkora része tud egyedül is kiegyensúlyozottan élni?
A médiában meg úgy általában az a közvéleményben egyszerűen azt tekintik normálisnak, ha valakinek van párkapcsolata. Azt is sokan furcsállják, ha valakinek nincs gyereke, de azzal úgy vannak végülis lehet nem olyan az egészségügyi állapota, oh, nem nagy baj. Az viszont, ha nincs pár elég negatív megítélés alá esik társaságban.
A modern világban viszont akárhogy nézzük egyre több ember él egyedül, az igaz, hogy az ilyen alternatív társkereső szolgáltatások, mint az appok, irodák, rendezvények nem véletlenül működnek olyan jól, mert nagyon nagy rájuk a kereslet, ha nem így lenne, nem folytatnák ezt a tevékenységet ebben a kapitalista rendszerben. Szóval azért mégis akarnak párt az emberek, csak mégsem találják. Lehet az elvárások sem mindig reálisak. De ezt félretéve mennyien vannak, akik egyedül is igazából tök jól el vannak? Van különbség nők és férfiak közt? Férfiaknál valahogy kevésbé hiszik el, hogy magukat el tudják rendezni egyedül vagy nem kaparják a falat szexhiány miatt (ez a házasságok jelentős részében is probléma).
Szerintem csak egyedül élve lehet teljesen kiegyensúlyozottan élni.
Akkor alszol, használod a fürdőt, amikor szeretnéd.
Sok pár egy ágyban alszik, ami kb olyan, mintha sziámi ikrek lennének, tehát abnormális.
Elnézve a kapcsolatokat, nem irigylem őket, nem éppen a kiegyensúlyozottság mintaképe a legtöbb kapcsokat. Egyet ismertem, ami irigylésre méltónak tűnt kívülről...aztán hidegzuhanyként ért, hogy megcsalás, válás történt. Majd meghalt az egyik fél fiatalon, mert túladagolta a gyógyszereit... Pedig ő tényleg kiegyensúlyozott, boldog embernek tűnt, a kapcsolatuk is annak látszott külső szemmel.
Én nem nagyon hiszek ezek után a kapcsolatokban.
Én egyedül élek van valamim ami a munkatársaimnak nincs nyugodt rendezett magánéletem.
"Akkor alszol, használod a fürdőt, amikor szeretnéd."
Na ja és senki sem szól bele a dolgaidba. És ez így is marad.
Szép napot.
35 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!