Szerettétek gyerekként, amikor este 8-kor le kellett feküdni (már akiknél kellet)?
Figyelt kérdés
jan. 26. 22:43
A kérdező szavazást indított:
Igen, máig is viszonylag korán fekvő vagyok.
Igen, bár ma már nem igazán vagyok korán fekvő.
Nem, bár ma már viszonylag korán fekvő vagyok.
Nem, és máig sem vagyok korán fekvő.
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem, és ha 22ig tudtunk maradni, azért már eléggé kaptunk. De a barátság, csavarság erősebb volt mint egy nyakas.
3/12 anonim válasza:
Nálunk ez inkább 9 óra volt, de sosem szerettem, mivel olyankor még javában éber voltam és csak ritkán, fárasztó nap után, voltam olyankor fáradt.
Ma napig későn fekszem, főleg most, hogy letudtam minden vizsgát egyetemen, így gyakran fél 2-ig fent vagyok.
4/12 anonim válasza:
Nem és azóta is képtelen vagyok legkorábban 21:30-22:00 előtt elaludni. De akkor már extrém fáradt vagyok, a normál állapot inkább az éjfél körül.
5/12 anonim válasza:
Nem, de elvoltam utána is, elemlámpával olvastam, zenét hallgattam fülessel, ilyesmik.
6/12 anonim válasza:
Este 8-kor sosem kellett.
Egy ismerős volt akit erre kényszerítettek, nem mondom, hogy bármiben jobb lenne most az élete ettől. Emlékeim szerint mi általában 9-11 között aludtunk el, attól függően, hogy az esti műsor/film meddig tartott. Ritka volt, hogy éjfél utánig fent lettem volna.
7/12 anonim válasza:
Kisiskolás koromban volt olyan, hogy este 9kor fekvés.
Utáltam mert forgolódtam, nem tudtam elaludni.
Utána amint szabad kezet kaptam a lefekvés témában azóta egyszer sem aludtam ki magam.
8/12 anonim válasza:
Nekem nem volt megszabva mikor fekszek kiskoromban itthon 9-10 között dobtam be a szunyát. Ha mamáéknál voltam ott volt hogy éjfélig is néztem a tv-t a mamámékkal.
9/12 Metionin válasza:
Mindig bagoly voltam, még ovis korom előttről is emlékszem, hány éjszaka csak ültem az ágyban ébren és nézelődtem meg hallgattam ahogy a szüleim horkolnak. De szerencsére nem kellett időre aludnom, anyám 8-9 körül befeküdt az ágyba, be kellett feküdni mellé de amúgy simán néztem a tévét apámmal amíg el nem álmosodtam. Soha életemben nem aludtam még el éjfél előtt, hiába feküdtem le korán.
10/12 Katona Dius válasza:
Gyűlöltem. Sosem tudtam korán lefeküdni, mai napig legalább éjfélig fent vagyok. Gyerekként is legalább 10ig fent voltam, és kész szenvedés volt 8-tól 10ig fentrengeni az ágyban, mire nagy nehezen el tudtam aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!