Hogy lehet valakinek rossz hangja, de jó ritmusérzéke?
Figyelt kérdés
Nekem ez a helyzet. Iszonyat rossz a hangom, hamisan énekelek, de annyira hogy egy hangot sem tudok eltalálni. Viszont a hallásom jó, bármit vissza tudok tapsolni, egész jól táncolok, ott érzem a ritmust. Ezek nincsenek összefüggésben?tegnapelőtt 21:53
1/4 anonim válasza:
Nincsenek szerintem. Bar olyat nem ismerek akinek rossz a ritmus erzeke, de a hangja jo. Olyat igen amilyen te is vagy, es olyat is akinek se hangja se ritmus erzeke. Ha jól emlékszem meg, a belső hallashiz van koze, de nem akarok hülyeséget irni, szerintem meg lehet ezt is tudakolni a googln
2/4 anonim válasza:
nincsenek.. nem sok dobos van aki énekel is :)
3/4 anonim válasza:
Teljesen más a kettő és mindkettő fejleszthető. Menj el egy énektanárhoz, meglátod, csodákra képes.
4/4 anonim válasza:
A kettő nincs összefüggésben, de valóban fejleszthetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!