Közel 40 évesen miért ilyen valaki?
Adott egy illető, akire keresztapámként tekintek, illetve már kisgyerek korom óta ismerem (jelenleg 19vagyok, 13eve fix ismerem), es az utobbi idokben mikor kameran face2face beszelgetunk, legutobb elofordult hogy elkezdett szoszerint ram onkielegiteni amit meg is mutatott ami hatására én sokkot kaptam. (Az kimaradt, hogy én is FIÚ VAGYOK), majd másnap azzal magyarázta ezt az egészet hogy bevolt rúgva, de ismét elkezdte.
Tőlem 2-3 évvel fiatalabb fiai vannak, de elmondta azt is, hogy velük fajtalankodott már nem is egyszer, nem tudom hogy komolyan gondolta-e vagy sem. Szerencsére az említett személy 400 km-re lakik tőlem.
Illetve olyanokat kérdezett tőlem, hogy az én édesanyám mit szólna ahhoz, ha Ő (Említett személy) orálisan kielégítene előtte.. (???)
Ezt elmeséltem itthon és teljes felháborodás lett ez ellen ami jogos.
Én már így nem nagyon tudok úgy tekinteni erre a személyre, ahogy eddig.
Válaszokat köszönöm.

Még mind a mai napig nyomják el sokan a szexuális orientációjukat sajna bizonyos társadalmi "normák" miatt. Aztán mikor kezdenek öregedni, elkezd beütni az életközépi válság kezdete, vagy mondjuk valami függőség és lecsúszás, de mindenesetre mindenképp nem érdemes annyiban hagyni, minimum családi szinten beszélni kell róla, jól is tetted, hogy szóltál.
Nem mondom, hogy mindenképpen vonjatok be külsőst is, mondjuk pszichológust, vagy ha eldurvul, rendőrséget, de azért érdemes minden eshetőséget megfontolni valamilyen szinten.

Nyilván kamu.
Ennek vajmi kevés köze van a szexuális orientációhoz. Simán egy elmebeteg az illető, hogy miért az más kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!