Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élvezi màs is amikor egyedül...

Élvezi màs is amikor egyedül utazik?

Figyelt kérdés
Szeretek màssal is utazni,de van amikor kifejezetten jól esik egyedül utazni.Voltam kiràndulni egy baràtnőmmel nemzeti parkban,engem lenyűgözött a làtvàny.Szívesen a gondolataimba merültem volna de ő fecsegett hétköznapi dolgokról közben.Olyan jó volt mikor kicsit elhallgatott.Az a gondolat volt bennem egyszer oda elmegyek egyedül is.Ő egyedül nem szeret utazni azt mondta akkor nincs kivel megosztani az élményt.De valójàban nem is osztunk meg semmit inkàbb csak ott vagyunk.Mély megosztàs nem történt.Szàmomra màst jelent a megosztàs.
aug. 25. 22:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
17.jol megfogalmaztad olyannal a legjobb aki tudja,erzi mikor szoljon es mikor kell a latvanyra osszpontositani.Nekem itt az uton az volt,hogy orultem mikor 3 percig csond volt akkor toltott a latvany.Ha meg beszel valaki legalabb valami ertelmeset mondjon pl.megcsodal egy fat,eszebe jut arrol valami vagy egy felho felidez egy regi emleket,esetleg eszebe jut egy konkret szep tema amit a taj ihlet...de ne arrol szovegeljen hogy mit szolnanak a munkatarsnoi ha tudnak o itt van,mert kamuzni kellett hogy kapjon napot,meg nem jo a munkahelyi hangulat de o kitart kell a penz meg mashol is lesznek problemak,nem akar rogton megfutamodni ezt hallgattam odafele,visszafele meg a helyszinen is.Vagy az unokatesoja nemreg fejezte az iskolat es kepzeljem mar talalt munkat egy honap mulva kezd.
aug. 26. 11:32
 22/23 A kérdező kommentje:
Csip- csup temak mentek kozben es ezert jo lett volna ha hallgat.Megertem ha valakit valami aggaszt de elmondta tobbszor.Ha egy masik talalkozonal hozza fel ujbol es kicsit arrol beszelunk az ok,de nem rugozni ezen es egy nap 12x ugyanazt elhajtani.Neha monologozik is elmondja,megvalaszolgatja maganak ezt egyedul is tudna csinalni nem kell hozza kozonseg🙂
aug. 26. 11:39
 23/23 anonim ***** válasza:
20%
Igen, vonaton nagyon gyakori, hogyha valaki a közelembe ül (ráadásul kérdezés nélkül), otthagyom és vagy egyedül ülök le valahova, vagy egy szimpibb valaki közelébe ülök le.
aug. 26. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!