Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élvezi màs is amikor egyedül...

Élvezi màs is amikor egyedül utazik?

Figyelt kérdés
Szeretek màssal is utazni,de van amikor kifejezetten jól esik egyedül utazni.Voltam kiràndulni egy baràtnőmmel nemzeti parkban,engem lenyűgözött a làtvàny.Szívesen a gondolataimba merültem volna de ő fecsegett hétköznapi dolgokról közben.Olyan jó volt mikor kicsit elhallgatott.Az a gondolat volt bennem egyszer oda elmegyek egyedül is.Ő egyedül nem szeret utazni azt mondta akkor nincs kivel megosztani az élményt.De valójàban nem is osztunk meg semmit inkàbb csak ott vagyunk.Mély megosztàs nem történt.Szàmomra màst jelent a megosztàs.
aug. 25. 22:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hosszabb utakra meg nyaralasra ugy gondolom vegkepp nem mennek massal.Az utolso nehany napos ut tele volt konfliktusokkal,szarkaszikus megnyilvanulasokkal a masik fel reszerol.Az egy utalatos szemrly hosszu tavon.Ez a masik akivel most voltam kirandulni meg felszines,figyelmetlenn es hebehurgya.A hosszu utak csak rontananak a kapcsolaton.Nem hianyzik hulyesegeket turni az uton🙂inkabb egyedul oda csapodok ahova akarok ha akarok,nem kell alkalmazkodni senkihez
aug. 26. 09:48
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Sokáig nagyon alul értékeltem az egyedül utazást. Most voltam Isztambulban a párommal, elképzeltem milyen romantikus lesz hát nem xd Párom pl 11 előtt nem volt hajlandó elindulni, mert neki kell 1,5-2 óra reggel emésztésre. 6-kor meg már haza kellett indulnink, mert zár a bolt, nem lesz vacsink. Így összesen napi 4-5 órát voltunk max a városban, amit keveseltem. Sokkal több dolgot meg tudtam volna egyedül nézni. Ok persze fontos egy kapcsolatban a kompromisszum. De leginkabb azt ereztem, hogy mindig osszeveszunk mert en meg akarok nezni csomo mindent, a parom meg nem, mert ezek maskor is ott lesznek. Aztan en voltam a hibas, mert nem gondoltam folyton boltokra....
aug. 26. 10:42
 13/23 A kérdező kommentje:
12-es igen az eltérő értékrend is konfliktushoz vezet.Nekem is van amikor tobb mindent megneznek a masik meg nem setalna annyit,nyavalyog ha otthagyod 1-2 orara kavezoba megsertodik.Volt olyan is seta kozben én ultem volna be kavezni egy oracskat megpihenni akikkel voltam azok meg csak tempoztak mire tartottunk egy kis szunetet.Persze fontos kiegyezni.De az olyan egesz nap nyulos,kavezos programok nem toltenek fel.Azt lehet itthon is nem kell hozza uj helyszin ahol sok felfedezni valo van.
aug. 26. 10:47
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

Dettó sajnos. Javasoltam is, hogy okés, akkor ő nézelődjön a bazárban, én megnézem amit szeretnék. Aztán én lettem önzőnek titulálva. Na mindegy, kicsit más irányba vittem el a diskurzust.

Lényeg a lényeg, szerintem fontos hogy emiatt ne mondj le utazást, ha amúgy van rà pénzed. Nekem kapcsolatban sokkal nehezebb.

aug. 26. 10:56
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

12. Juuj ti nagyon nem egyeztek, mint utitarsak. Parod egy lusta zabagep, fogadjunk te vagy a nő :D oke hogy kompromisszum, de ez igy neked nagyon nem jo, olyan a parod neked, mint egy kezifek.

Nekem a parom hasonlo, vagyis ő amugy nem lusta, csak sokkal kevesbe erdekli őt a varosnezes, mint engem. Szoval mi ilyen programokra mar nem is megyunk egyutt. Szerencsere van 2 baratnőm, akikkel nagyon egyezunk, kepesek vagyunk egesz nap jarni a varosokat, aztan este mint a hulla bedőlni az ágyba :D mar evek ota velük megyek csak ilyen jellegű programra, direkt jo is ha van paromtol külön program.

aug. 26. 10:59
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Mindketten férfiak vagyunk amúgy, ha ez számít. :) de mindegy is. Én is szeretek enni. Csak pl párom cukorbeteg, vele nem is lehetne azt eljátszani, hogy egész nap nem eszünk csaj este. Én am simán 35 fokban is felrohanok mint egy őrült valami hegyre ha szép a kilátás. Na páromra ez nem igaz. Ő a strandolást is túlértékelt tevékenységnek tartja, mert meleg van meg sok az ember.
aug. 26. 11:03
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

Hasonlóval jó utazni mint te magad is vagy. Aki tudja mikor kell csendben lenni és csak megélni, befogadni a látványt. Aki nem nyüzsög feleslegesen, hanem megéli amit kell. Akinek hasonló az értékrendje, ugyanazt élvezi amit te, számára nem unalmas egy szép kilátó, egy naplemente, egy vízparton időzés, vagy egy tábortűz. Akivel egy városnézés alatt is nagyjából ugyanazokat néznétek meg, és hasonló ütemben, sorrendben stb. Ez lenne az ideális, de persze ez is a legritkább.

Viszont én egy ideje már kifejezetten egyedül utazom. Az év eddigi legjobb döntése volt, amikor végre rávettem magam a legelső alkalomra :) Azóta folyamatos ha épp időm engedi, és nagyon élvezem! Az a teljes szabadság, függetlenség, kikapcsolódás, hogy te osztod be végig azt az időt és maximálisan csak az élményre koncentrálhatsz, az valami fergeteges. Az utazási időpontok is így számomra tökéletesek lesznek, legyen szó hőség vagy tömeg elkerüléséről, mert így nem kell ahhoz alkalmazkodni hogy a másik félnek mikor van épp szabadsága, és a kettőtökéből hozni össze valami kevésbé ideálisat. Szóval összességében én is csak ajánlani tudom az egyedül utazást, csodálatos érzés, és igazából mindenkinek ki kéne próbálnia, legalább egyszer az életben.

aug. 26. 11:06
 18/23 A kérdező kommentje:

14.ismeros az az onzo aki menne nezelodni.Ezt tapasztaltam telen egy uton,mikor beultunk 3 kavezoba azt mondta a baratnom o innen ki se megy ameddig az autobusz nem indul vissza.Mondtam en meg 1-1,5 orat elmegyek nezelodni a kave,udito utan.Nem mondott semmit,csak bologatott,de lattam rajta a sertettseget meg az arckifejezest amit vagott.Vegul jott o is mert odajott a pincer hogy az asztal rezervalt volt es bo egy ora mulva tavoznunk kellett.

A masik meg az ezek az emberek siman kijelentik ok ide- oda nem mennenek,ha en mondom egy utra hogy oda nem mennek akkor megsertodnek,mivel ok mennenek de nincs kivel,ok nem azok a tipusok hogy egyedul elmennek.Ez nem jogos sertodes mert en sem sertodok meg ha ok nem akarnak bizonyos helyszinre jonni.

A masik dolog ezzel kapcsolatosan azt jol mondjak a kapcsolatot mindig az az egyen hatarozza meg akinek kisebbek az igenyei,mert ilyenkor tenyleg az esetek tobbsegeben az van amit o akar.

aug. 26. 11:08
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Kivancsi vagyok van e itt olyan valaszolo aki hasonlo cipoben van. Mindig irigylem azokat a parokat, akik konnyen tudnak kopromisszumot kotni egy utazas soran. Tenyleg elvezik az egeszet, nem csak az van, hogy azért mennek el valahova mert az egyik fel azt akarja.
aug. 26. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Férfiként én is férfivel utazgattam, kirándultam éveken át. Talán ezért is maradok egyedül, mert nekünk ezerszer nehezebb minden.

8- as

aug. 26. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!