Szerintetek fura szórakozóhelyre egyedül menni?
Figyelt kérdés
aug. 2. 22:21
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
1/13 anonim válasza:
Egyedül mentem (nagyon fura volt mert általában társasággal mentem) de két nő is akadt a horogra, táncoltam, szórakoztam, elvoltam, mindez a 2000-es évek elején. Akkoriban az éjszaka is SOKKAL balhésabb volt.
2/13 anonim válasza:
Inkább az a fura, aki szórakozóhelyekre jár
3/13 anonim válasza:
Aznap este szerencsére nem lett bajom mert nem nyúltam le senkinek a nőjét és nem kötött belém semmilyen agresszív barom (ürügy nélkül)! :)
4/13 anonim válasza:
Mer' ugye a pesti éjszakában ez bármikor megeshet, főleg egyedül! :)
5/13 anonim válasza:
A nőket meg inzultálják (minél részegebb annál jobb), ha nincs velük egy igen erős és tekintélyes úriember! :)
6/13 anonim válasza:
Minél kiszolgáltatottabb, inkább úgy mondanám!
7/13 anonim válasza:
Én bulizni és strandolni nem mennék egyedül. De üdülök egyedül néhány napon belül és koncertre járok egyedül.
35/F
8/13 anonim válasza:
Ha jók a szociális készségeid, kb 5 -10 perc után tudsz vegyülni, haverkodni stb., akkor nem fura.
Nekem mindig mondják hogy menjek egyedül, mert még nem látták, hogy a szociális képessegeim olyanok, hogy megállok szélen és csak bambulok mint egy kuka, és közben arra gondolok, hogy mennyi minden mást csinálhatnék ehelyett. Hát ilyenért pl ne menj. 😂
9/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
aug. 3. 10:50
10/13 anonim válasza:
9. Inkább valami palival vagy barátnőkkel. (tapasztalt bulizó)
Önvédelmi cucc legyen nálad és ne legyél matt részeg!
Rossz hírű helyeket, arcokat kerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!