Elmentek egyedül szórakozni?
Nem.
Ha szórakozóhelyre gondolsz oda meg főleg nem. Engem régen is mindig betalált valami banda aki erőt akart méregetni…
Ha csaj vagy akkor meg főleg ne. Egyre több erőszakolás van.
Utazni-üdülni járok egyedül, de strandolásra és bulizásra nem.
35/F
Szóval akkor én túl domináns vagyok a szemükben, hogy állandóan erőt akartak összemérni? Hiába volt jóval vékonyabb a srác akkor is boxolni akart mert majd ő megmutatja, hogy kivel is tud elbánni mi..?
A csajok 99%-a pedig te is nagyon jól tudod hogyan van felöltözve szórakozóhelyen.. nem tudod megállapítani ki az igazi hivatásos és ki aki csak “bulikázni jött”. Minden is kilátszik és ki van dobva a nagyközönségnek.
De mindenki maga tudja. Voltam már ott olyan helyzetnél ahol majdnem baj lett mert hárman ráncigálták ki a kiscsajt a parkolóba a kocsik mögé.. ő is ugyanúgy volt öltözve mint amit fentebb írtam. De tudod aki annak mutatja/adja magát ne csodálkozzon, ha megb….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!