Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy vegyem rá magam, hogy...

Hogy vegyem rá magam, hogy egyedül elmenjek szórakozni?

Figyelt kérdés
Szeretnék kimozdulni, de nincs kivel. Szoktam én menni pl sétálni nagyokat, vagy moziba, de olyan helyre valahogy nem tudok betérni, ahova az emberek kifejezetten társasággal mennek. Vagy ha mégis, akkor elfog valami nyomasztó és rossz érzés. Hogy nem tartozom ide, hogy felesleges a jelenlétem. Hogy lehet ezt az érzést leküzdeni, és valahogy valami pozitív élménnyel gazdagabban hazatérni a nap/este végén?
2019. máj. 18. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
sehogy. focizni sem lehet egyedul. persze lehet menni olyan helyekre ahova hiaba mennek tobben te egyedul is elmehetsz, de rosszul fogod magad erezni, mert azok a helyek tarsasagra vannak szabva. ha mindenkeppen szeretnel kimozdulni akkor vegyel egy biciklit es tekerj ki vele valahova, akar egy erdobe stb. azt egyedul is lehet csinalni es ugy is elvezetes. es meg sportolsz is. vagy vegyel.egy motort. ha van autod akkor autokazhatsz is. de mindenkeppen valami tarsasagot kene szerezned, mert neked lenyegeben ok hianyoznak
2019. máj. 18. 20:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Noshitsherlock. A kimozdulás alatt valóban a társasági élet hiányát értettem. Magányos tevékenységek űzésében jó vagyok. Szerencsére csak ritkán igényem a társaságot. És elég könnyű emlékeztetni rá, miért érzem alap esetben jobban magam egyedül.
2019. máj. 18. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!