Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a barátai nem akarnak szórakozni? Elmentek egyedül?

Figyelt kérdés
Sajnos egyre inkább azt veszem észre a barátaimon, hogy nem akarnak kimozdulni és sok programom mondom le emiatt. Próbálom rávenni magam, hogy egyedül menjek, de lányként ez olyan furcsa vagy nem tudom. Képtelen vagyok otthon ülni, imádom a jó zenét, koncerteket, de egyszerűen mindenki otthon ül. Van itt olyan, aki hasonló helyzetben van?
2017. máj. 7. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben, de elmentem nélkülük. Végül az lett, hogy ott megismertem egy másik társaságot akik hamar befogadtak és azóta is eljárok velük.
2017. máj. 7. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Kiégni azért nem égtek még ki teljesen, de az én barátaim esetében is érezhetően csökkent az aktivitás, és ez sokszor elég bosszantó. Szóval tudom milyen érzés.
2017. máj. 7. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez lett a helyzet de új baráti körre leltem azt hiszem. Amúgy ezt csináltam már párszor ilyen az élet az emberek jönnek mennek

.. 22F

2017. máj. 8. 00:05
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem is az egyik baráti társaságom elég introvertált és nem járnak el, max otthon iszogatós beszélgetős estékre. Én kicsit szociálisabb vagyok. Ilyenkor vagy lebeszéltem valami ismerőssel, aki nem túl közeli, vagy elmentem egyedül.

Azóta van egy másik baráti társaságom, akikkel el tudok járni, többek között őket is úgy ismertem meg, hogy elmentem egyedül szórakozni.

2017. máj. 8. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!