Várjátok a hűvösebb időt?
Örülök neki, poénnak szántam a 31-es választ :D Látom sokan komolyan vették... XD
Értem én, csak igazából bennem mindig kettős érzés volt a nyár során, mikor szebbnél-szebb lányok lenge ruhában jártak körülöttem. Persze, hazudnék ha azt mondanám nem tetszett. Tényleg tetszett valamennyire, de valamilyen szinten átok is mindig XD Megzavar, azt se tudom hova nézzek, meg akarok nézni minden nőt, de azért pofára se szeretnék esni a lépcsőn, ráadásul perverz állatnak se szeretnék tűnni, tehát diszkréten kell megnéznem őket, de ááááá, vérnyomásom és pulzusom is felviszik, szóval mégse kéne annyira nézelődni, de nem tudom nem nézni, mikor kiszúrja a szemem és fúúú.... :D :D Értem én, meleg van, érthető, hogy lányok is szeretnek ilyenkor lengébb ruhában lenni, de olyan édes-kínt érzek ilyenkor, hogy fúúú XDXD
Remélem, ezt a nők is olvassák, és megértik, miét kell jobban felöltözniük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!