2/24 anonim válasza:
Egy szinten szeretem az őszt.
Itt "hegyvidéken" sokszor van köd, sokszor "pipázik" az erdő, ahogy felszáll belőle a felhő. Meg szarvasbőgés is van errefelé.
Na meg persze a színes falevelek...
Valamennyi nosztalgia is van ilyenkor bennem.
Még langyos őszi napok, esték, iskolakezdés, akkor voltam nagyon szerelmes, stb...
Minden évszaknak meg van a varázsa valahol, csak nem kell folyton rinyálni hogy jaj meleg van, hideg van, esik, stb :)
3/24 A kérdező kommentje:
Egyetértek. :)
Minden évszakot imádok. :)
2023. aug. 3. 17:30
4/24 anonim válasza:
Én azt az időt várom amikor már pullóver kell, de kabát még nem. Inkább ez olyan október/november.
5/24 anonim válasza:
Mivel én nyár "fan" vagyok, így legkevésbé sem várom a lehülést. Ugyan nem e miatt de idén fogunk kiköltözni egy mediterrán országba, már annyira várom, hogy megőrülök! :D
6/24 anonim válasza:
Na igen, öltözködés szempontjából is jobb a hűvősebb idő.
Elő lehet venni a pulcsit, dzsekit, szövetkabátot, bakancsot.
Mondom ezt férfiként ;)
7/24 anonim válasza:
Én imádom az őszt de még nincs terv. Neked?
8/24 anonim válasza:
Jobban szeretem a nyári szünetet
9/24 anonim válasza:
Igen. Mindig ráébreszt arra, hogy úgy kéne élnünk akár az őseink. Még lehet nagyon szép idő, de ott lebeg a tél. Nagyokat sétálok ilyenkor, meg egy kis csipkebogyó, őzlábgomba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!