Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Várjátok a hűvösebb időt?

Várjátok a hűvösebb időt?

Figyelt kérdés
aug. 25. 19:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
34%

- Miért vagy olyan puhány, hogy nem bírod a meleget?

- Miért csak magadból vagy képes kiindulni? Ki vagy te egyáltalán? Egy kis porbafingó senki, aki azt hiszi csak ő létezik, és aki tőle más, az mazohista.

- Milyen életmódbeli változtatásokat hajtottál végre, hogy enyhítsd a szenvedéseiden? Gondolom elhízott is lehetsz, aki hideg sört iszik esténként hozzá jó fűszeres vacsit eszik hagymával.

-Még mindig megkérdezem, hogy miért nem vagy képes felfogni, hogy nem vagyunk egyformák? Én bírom a meleget, te nem. Te jobban szereted a hideget, én kevésbé. És akkor most mi van? Semmi. Ez a normális! Különbözőek vagyunk. Nem igaz, hogy ezt nem vagy képes megérteni.

Neked semmi életed sincs, csak kötekedni jársz ide. Gondolom a 12 órás gyári munkából hazajöttél, és ez az egy szórakozásod van csak. Csak sajnálatraméltó vagy.

aug. 27. 04:41
 22/37 anonim ***** válasza:
75%
A hűvösebbet? A hideget várom!
aug. 29. 04:14
 23/37 Kései Sirató ***** válasza:
93%
Hűvösek az éjszakák és egyre hosszabbak, nekem ez pont elég, nyitott ablakkal alszom, kihűl éjszakánként az egész ház.
aug. 29. 08:54
 24/37 anonim ***** válasza:
71%

#23 Hol élsz, hogy hűvösebbek az éjszakák?

Én Szabolcs megyében lakom és ma hajnali fél háromkor 25 fokot mutatott a kinti hőmérő.

aug. 29. 09:15
 25/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem a 23-as vagyok, de én a Pilisben élek, éjjel 20 fok van max, most (9:17-kor) még mindig csak 22. Így már tök kellemes.

aug. 29. 09:16
 26/37 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Győrben élek.

aug. 29. 11:02
 27/37 anonim ***** válasza:
30%

Már rég nincs olyan meleg.

De. 10 órakor 28 fok volt Budapesten. A kánikulában ilyenkor már kb. 33 fok volt. Ez nagyon nagy különbség. És éjszaka is bőven 25 fok alatt van a hőmérséklet. Ezzel én már ki tudnék békülni. A házak tetejére napelem, falakat beszigetelni, minél vastagabban, és a napelem által megtermelt energiával hőcserélős rendszert meghajtani, ami a lakrészből kinyert hővel felmelegíti a vizet.

aug. 31. 11:50
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Holnap itt a hidegfront, úgyhogy ezennel a kánikulaszezont lezártnak tekinthetjük. Folyt.köv. februárban ;-)
szept. 8. 13:58
 29/37 anonim ***** válasza:
82%
Mint a megváltót. Pedig én szeretem a nyarat, sokat is strandoltam, de már jó lesz a bekuckózós idő.
szept. 8. 15:44
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Végre itt van, én nagyon vártam.😍 Végre lehűlt a szobám.🤩
szept. 9. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!