Várjátok a hűvösebb időt?
- Miért vagy olyan puhány, hogy nem bírod a meleget?
- Miért csak magadból vagy képes kiindulni? Ki vagy te egyáltalán? Egy kis porbafingó senki, aki azt hiszi csak ő létezik, és aki tőle más, az mazohista.
- Milyen életmódbeli változtatásokat hajtottál végre, hogy enyhítsd a szenvedéseiden? Gondolom elhízott is lehetsz, aki hideg sört iszik esténként hozzá jó fűszeres vacsit eszik hagymával.
-Még mindig megkérdezem, hogy miért nem vagy képes felfogni, hogy nem vagyunk egyformák? Én bírom a meleget, te nem. Te jobban szereted a hideget, én kevésbé. És akkor most mi van? Semmi. Ez a normális! Különbözőek vagyunk. Nem igaz, hogy ezt nem vagy képes megérteni.
Neked semmi életed sincs, csak kötekedni jársz ide. Gondolom a 12 órás gyári munkából hazajöttél, és ez az egy szórakozásod van csak. Csak sajnálatraméltó vagy.
#23 Hol élsz, hogy hűvösebbek az éjszakák?
Én Szabolcs megyében lakom és ma hajnali fél háromkor 25 fokot mutatott a kinti hőmérő.
Nem a 23-as vagyok, de én a Pilisben élek, éjjel 20 fok van max, most (9:17-kor) még mindig csak 22. Így már tök kellemes.
Már rég nincs olyan meleg.
De. 10 órakor 28 fok volt Budapesten. A kánikulában ilyenkor már kb. 33 fok volt. Ez nagyon nagy különbség. És éjszaka is bőven 25 fok alatt van a hőmérséklet. Ezzel én már ki tudnék békülni. A házak tetejére napelem, falakat beszigetelni, minél vastagabban, és a napelem által megtermelt energiával hőcserélős rendszert meghajtani, ami a lakrészből kinyert hővel felmelegíti a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!