Várjátok a hűvösebb időt?
Igen, nagyon várom. Nem akarom, hogy tél legyen.. nekem tökéletesen megfelelne a reggeli 8-9 fok és délután meg ilyen 17..
De ez az idei nyár az eddigi legrosszabb volt kb..
Imádom ezt a gyk-t, hogy az itt lévő emberek többsége azon az alacsony értelmi és érzelmi szinten van, hogy képtelen elfogadni, és megérteni azt az egyszerű tényt, hogy nem vagyunk egyformák.
Most miért kell leszavazni, mert szeretem a nyarat? Én nem szavazom le azokat, akik a hideget szeretik, mert tudom, hogy nem vagyunk egyformák.
Élvezitek, hogy leszavazzátok a másikat? Ez a ti örömforrásotok? Eléggé szánalmas és gyerekes.
Engedd el! Ha jobban megnézed, van két ember aki mindenkit lepontozott válogatás nélkül. Ez valami perverz játék lehet vagy nem tudom :D
Viszont a többi ember csak azért is, gyerekes dacból leszavazott. Tényleg nagyon alacsony szinten van a többség.
Vannak olyan kérdések, amik vonzzák ezt a fajta leszavazós mentalitást: "várjátok már az x időt?", "nektek is x évszak a kedvencetek?", "ti is utáljátok x évszakot?", meg a kávésak.
Ne vedd magadra, bár tényleg elég zavaró ez a jelenség.
Én egyedül azért várom már a hűvöskésebb időt, mert akkor már nem lesz napi szintű a szédülésem. Ami azért, valljuk be, elég nagy könnyebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!