Várjátok a lehűlést?
Ma estére mondanak zivatarokat, valamint felhőszakadás sem kizárt és jövő hét elején elvileg egy majdnem 10 fokkal kevesebb idő várható.
Várjátok az érkező hidegfrontot?
Nem értem, nyár van. Nyáron meleg van. A 30 pár fok a minimum normális ebben az évszakban. Nem kell itt sírni, hogy jaj de meleg van.
Most jön egy kis átmeneti lehűlés, utána jön újra a meleg.
Én szeretem a nyarat, a meleget.
Kérdező, remélem télen nem panaszkodsz a hideg miatt, hogy jaj de jó lenne, ha nyár lenne.
#3-4
A mai kor embere nagyon elpuhult. Régen alap volt nyáron a 30-32 fok, és nem panaszkodtak érte az emberek. Az emberi tevékenység hatására melegebb lett pár fokkal.
Ugyanakkor az emberek többsége semmit se változtat ilyenkor az életvitelén, csak panaszkodik. Lehet alkalmazkodni. Viszont erre a lusta magyar társadalomból csak kevesen képesek.
Nem szoktam, mivel újabban nincs tél.
Legalábbis ahol lakom, egész télen volt 2-3 hét hideg és kész.
Az valóban hideg volt, de lényegében a januári időszakot tette ki. Februárban már tavaszi kabátban mászkáltam, mert olyan enyhe idő volt, amire még nem nagyon vagy már rég volt példa.
A nyárral sincs bajom, leszámítva a nagy meleget. Ettől függetlenül megtalálom benne a szépet, hogy sokáig világos van, lehet szabadtéri programokat tervezni, de a túl meleget nem nagyon bírom.
Igen is, meg nem is.
Engem nemcsak a hőség visel meg (alacsony vérnyomással szinte állandóan szédülök, orvosok semmit nem tudtak mondani, így maradt a Cola vagy kávé, azok tudnak kicsit tompítani a dolgokon), hanem ezek a váltakozó frontok is, arról nem is beszélve, hogy tényleg nem tartósak.
Annak nagyon örülök, hogy legalább pár napig (The Weather Channel és Időkép szerint) úgy néz ki, nem lesz 30-33°C, de a heves viharok nem tesznek jót a gyümölcsöknek, a földeknek. A lakóházakról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!