Várjátok a lehűlést?
Ma estére mondanak zivatarokat, valamint felhőszakadás sem kizárt és jövő hét elején elvileg egy majdnem 10 fokkal kevesebb idő várható.
Várjátok az érkező hidegfrontot?
Igen, télen meg legyen tél, de többnyire akkor is a 10 fok eső van.
De most nyár van állítólag, lehetne nyári idő.
Hol van kánikula? Mióta normális hőfok júliusban a 18-19 fok?
25# Holnaptól banyek, neked az a normáis hogy 30-35 cfokon plusz
hősegrekordokkal éget végig a nyár ? Te nem vagy észlény , még lehet azok között vagy akik befűtöttek mert fáztak .
Holnaptól hol? Nekem holnapra is csak huszonpár fokot ír.
Persze hogy az a normális ha 30 fok körül van nyáron, milyen kérdés ez? Ez a mostani 20 fok délben tök kellemes idő tavasszal, de nem júliusban….. belföldi nyaralást pl már el kell engedni.
(Nem fűtök természetesen)
Én nem a 25-ös vagyok, viszont ember, nyár van, 20 évvel ezelőtt is alap volt, hogy nyáron 30-32 fok van. Nem tudom, hogy mi ezzel a problémád. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de emlékezz vissza a gyerekkorodra, akkor is voltak 30+ fokok nyáron.. Ennyi.
Milyen mostani meleg? Idén még nem ment 32 fok fölé, és 30 fölött is kb 4 napig volt a hőmérséklet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!