Várjátok a lehűlést?
Ma estére mondanak zivatarokat, valamint felhőszakadás sem kizárt és jövő hét elején elvileg egy majdnem 10 fokkal kevesebb idő várható.
Várjátok az érkező hidegfrontot?
Te beszélsz mellé. Én egy korábbi kommentre reagáltam, amiben valaki azt írta, hogy régen a kánikula se volt kánikula, simán ücsörögtél az árnyékban. Mindeközben a valóság hogy "régen" is előfordult 40 fok árnyékban. Nem tudom mit nem értesz, vagy mi bajod velem.
Igen, lehet hogy ma fél fokkal megdőlt a rekord, de fél fok különbséget lényegében nem érzékelsz, szóval a fél fokon igazán nem fog múlni, hogy kint meleged van-e árnyékban vagy sem.
"a HungaroMet előzetes adatai alapján délután három után Körösszakálon 41,4 fok volt, ezzel a 40 fokos napi rekord már megdőlt." (időkép)
Igazad van, akkor másfél fok, elnézést. De továbbra se gondolom, hogy a 41,4 pokoli kánikula MIKÖZBEN a 40 fok meg kellemes árnyékban ücsörgős.
De nem hőhullámok átlagáról írtam, hanem hogy régen volt-e meleg az árnyékban vagy sem.
Értem hogy mérges vagy a melegre, de hidd el, nem én tehetek róla hogy ilyen idő van, ne rajtam akard leverni.
"Rövidebb hőhullámok voltak, de meleg akkor is előfordult."
Mondjuk ez már haladás, hogy ezt írod. Igen, pont az általad írt dologról beszélünk.
Mi haladás? Soha nem vitattam, hogy hőhullám van. Vagy hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!