Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Várjátok a hűvösebb időt?

Várjátok a hűvösebb időt?

Figyelt kérdés
aug. 25. 19:04
1 2 3 4
 11/37 Senior Séf ***** válasza:
63%
Nagyon várom. Szeretem a nyarat, annak minden szépségével, de egyszer elég volt belőle.
aug. 25. 20:38
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Félig igen, félig nem. Szeretem és bírom a nyarat, viszont ősszel visszatérhetek a túrázásokhoz.
aug. 25. 21:08
 13/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Kezdem megszokni a szenvedést.
aug. 25. 21:21
 14/37 Kroms ***** válasza:
58%

#4-6

Azért, mert ez már nem "nyár", hanem pokol. Gondolom te nem járkálsz napközben túl sokat városban a 70+ fokos aszfalton, meg légkondi mellett alszol, így nem izzadsz még takaró nélkül, nyitott ablak mellett is (aminek köszönhetően bejön a város zaja), mint a többség.

Tehát a lepontozást azért kaptad, mert ezt a kínszenvedést élteted, amiben a többségünk tengeti a mindennapjait.

aug. 25. 23:08
 15/37 anonim ***** válasza:
80%

Már most kezdem várni igen.

Egyébként én nagyon szeretem a nyarat, de már megszámolni nem tudom hányadik olyan este ez a mai amikor folyik a víz rólam attól is, hogy csak ülök egy helyben. Ablak persze nyitva, de a levegő nehezen mozdul meg.

Ilyenkor már várom azokat az estéket amikor odakint hideg van, kezemben egy forró tea és nézem a BL-t közben. Hiányzik már az is, hogy jéghidegek legyenek a lábujjaim és jól essen bebújni a takaró alá :D

Persze aztán január közepére a hidegből is elegem lesz és akkor újra azt fogom várni, hogy izzadjak, meg egyenek a szúnyogok. Én nekem ez a magyar klíma tökéletes, mert tényleg kapok mindenféle időjárásból.

aug. 25. 23:54
 16/37 anonim ***** válasza:
42%

Nyilván napközben egy normális ember dolgozik, és azért nem járkál kint.

Légkondink nincs, úgyhogy kár itt hepciáskodnod. Panel lakás 3. emeletén lakunk.

És mint már említettem, NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!! Ennek melyik részét nem érted még mindig?

Hisztis, dacos kisgyerek vagy, akinek igen alacsony az értelmi és érzelmi intelligenciája.

aug. 26. 05:31
 17/37 anonim ***** válasza:
73%
Pár fokkal lehetne hűvösebb, a kánikula végét azt várom, de a nagyon hideg esős őszt azt nem. 25-30 fok nappal a tökéletes nekem.
aug. 26. 09:48
 18/37 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Szeretem a nyarat, és általában már augusztus 20-án elkezdődik a téli depresszióm. Most ez még várat magára, mert még mindig nagyon meleg van.

Az őszt pont azért nem várom, mert tudom, hogy utána a tél jön, folyamatos lehűlés, rövidülő nappalok, és hónapokat kell várni, hogy újra nyár legyen. Illetve én nagyon éltem azt, hogy ha elmentem túrázni 30+ fokban, konkrétan senkivel nem találkoztam. Ez a hűvösebb idő beköszöntével meg fog változni, aztán télen újra nem lesz kinn senki, de olyankor már én sem érzem maradéktalanul jól magamat kinn, nem úgy, mint nyáron.

aug. 26. 17:16
 19/37 Kroms ***** válasza:
39%

Tehát amit megtudtunk tőled:

- Aki a szabadban dolgozik, vagy ügyet kell intéznie a városban, az nem normális.

- Szeretsz esténként a panelban izzadni, vagyis mazochista vagy.

- Hisztis, dacos kisgyerek vagy, akinek igen alacsony az értelmi és érzelmi intelligenciája.

aug. 26. 23:33
 20/37 Kroms ***** válasza:
48%

Nincs olyan, hogy "téli depresszió", ezt csak a háttérhatalom találta ki, hogy demoralizálják az alattvalóikat. Ha valakinek bármilyen depressziója van, az csak annyit jelent, hogy rosszul áll hozzá az élethez és változtatnia kell.

aug. 26. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!