"itt Gyakorin írták többen is, hogy jól szórakoztak azon, amikor látták hanyatt esni a kisgyereket, meg hogy fel van fújva a sztori, meg megérdemelte a gyerek."
Azt ugye tudod hogy ez csak pár betegelméjű barom akire megint rá vagy feszülve! Az ország 99%-a elítéli ezt az esetet!
Ajánlom szörfözgessél egyet a hírportálok Facebookján és olvasd el az ottani több 100 kommentet!
Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy Juliskát bántalmazták, hanem a te konkrét példádat, ami veled történt, mert biztos, hogy bántottak téged, ezért írtál ki erről már háromszor kérdést. Nekem eszembe nem jutna erről a témáról, de még egyszer se kiírni kérdést, nemhogy háromszor.
Szóval, akkor egy pedofil bántott téged, amit nem tudtál még feldolgozni? Pszichológushoz, vagy pszichiáterhez jársz-e?
Én az a fajta ember vagyok, aki őszinte, de pont a magadfajták nem akarják meghallani az őszinteséget.
Még egyszer megkérdezem: miért írtad ki háromszor ugyanazt a kérdést?
Kérdező, bocsánat, hogy ezt írom, de szerintem te egy értelmi fogyatékos ember vagy, akit bántott szexuálisan a gondozója. Abból gondolom, hogy értelmi fogyatékos vagy, mert többször feltettem neked a kérdést, hogy mi a te történeted, de mindig mellébeszélsz, más példákat hozol fel, mintha egyszerűen nem értenéd, hogy mit jelent az, hogy a te problémád, mi történt veled.
Tudom, most megint jönni fog a már betanult szöveged, hogy áldozathibáztató vagyok. Egyáltalán, tudod-e azt, hogy mit jelent az, hogy áldozathibáztató ember?
Ha felveszel egy rózsaszín szemüveget akkor mindent rózsaszínnek látsz.
Ez egy szubjektív látásmód, pont úgy mint az "áldozathibáztatás".
Csakhogy a szürkének is 50 árnyalata van és a világ színes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!