7-es nem ezt írta, kérdező.
Nyilván az erőszakra semmi nem jogosít fel senkit.
Viszont egy erőszakos ember, aki bántalmazta korábbi barátnőit, nem fog senkivel sem kedves és türelmes lenni.
#12: nem hinném el neki.
Én alapból gyanakvó típus vagyok.
Tök jó, hogy a 7-es kommentben leírtam, hogy NEM jogosítja fel, hogy megverje. Erre az agysebész kérdező benyögi, hogy de én most azt hiszem.
Hagyjuk már egymást békén.
Itt a kérdező megint egy tipikus áldozatka, aki mindig arccal szalad bele a bajba, és jött vitatkozni, meg magáról levenni mindennemű felelősséget.
Akkor tudod mit? Kövesd is el ugyan azt a hibát életed végéig minden egyes alkalommal. Nem mintha a sajnálat utólag bárkin is segítene, de ha neked jól esik, hát hajrá.
Aki az elkerülhető bajba direkt belegyalogol, mert az ésszel élés az "áldozathibáztatás", azon felesleges túlórázni. Saját magától nem lehet megmenteni egy felnőtt embert.
Nem hiszem hogy divat lenne. De egyébként simán vannak olyanok akik tehetnek róla, ha így járnak pl amikor benne maradnak egy ilyen kapcsolatban. Ha megveri a pasi 1x akkor a pasi a szemétláda, ha többször is, mert a nő vele maradt, akkor a nő a hülye. Tetszik vagy sem, Ez ennyi.
Vagy ha nem jelentik fel az erőszaktevőt, ezért az megússza ,sőt, bánthat másokat is, vagy
esetleg visszatér a korábbi áldozathoz és újra megtörténik a dolog.
"Vagy ha nem jelentik fel az erőszaktevőt, ezért az megússza, sőt, bánthat másokat is, vagy esetleg visszatér a korábbi áldozathoz és újra megtörténik a dolog."
Mint például a "drága" karatemester incidens. Szegény gyerek! Az a gyökér most jól beszopja a répát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!