Melyik nemnek konnyebb parkapcsolatot talalnia? Ferfi? No?
32 nem feltétlenül. Nos persze, egy milliomos nem fog összeszedni magának egy hajléktalant, de szerintem az átlag embernek nem az a legfontosabb, hogy forintra pontosan ugyanannyit keressenek, ugyanakkora lakásuk/házuk legyen és autójuk.
33
Nekem pl tökmindegy lenne, hogy a páromnak van-e kocsija, vagy sem, hiszen kisvárosban élek, elég a kerékpár nekem, azt használom minden nap. Van egy eléggé kicsi, de legalább komfortos lakásom, ha ott tartunk a kapcsolatban, felőlem hozzám költözhet, vagy én hozzá, az eldőlne.....nem hiszem, hogy olyan qrva magas elvárás lenne az, hogy legyen munkája, figyeljen egy alap szinten a highiéniára, és hogy legyen hűséges. Írtam is, nekem nem kell, hogy autója legyen, jó nekem a kerékpár, meg a tömegközlekedés. Nem kell saját hatalmas ház. Nem kell több százezer forint tőle. Nem kell, hogy izmos legyen, és hogy úgy nézzen ki, mintha egy filmplakátról jött volna le... Nem értem, neked mi olyan magas elvárás.....
Te sem hiszem, hogy bármelyik random nővel csak úgy összejönnél, és itt most nem az egy éjszakás kalandokról van szó, vagy az úgy nevezett dugópajti kapcsolatról, hanem rendes, komoly párkapcsolatról...
Mit értesz kis város alatt? Ne írd le hogy hol élsz, hanem írj valamit, ami hasonló kisváros, csak hogy tudjunk viszonyítani.
Hát a mai átlag úgy néz ki a pároknál, hogy a férfi jobb férfiben, mint a nő nőben. Fordított esetben általában kő gazdag a férfi.
35 konkrétan mint egy nagyobb falu, még 10 ezren sem lakunk itt. Most így hirtelen nem jut eszembe hasonló lélekszámú/ alapterületű kisváros, de fixen van jópár. Akkora települést kell elképzelni, hogy legrosszabb esetben is max háromnegyed óra alatt el tudsz jutni biciklivel az egyik végéből a másikba.
A válasz második részét most így hirtelen éjszakai műszak után nem egészen értem.... El tudnád magyarázni, kérlek?
A nőknek általában könnyebb de ez attól is függ hogy mennyire nyitottak. Náluk általában kezdeményeznek a férfiak így nem nagyon kell törniük magukat azon hogy kit szedjenek fel.
A nőknél az a fontos hogy jól nézzenek ki még a férfiaknál inkább az hogy legyen önbizalmuk. Sok olyan férfi van aki csúnya mégis talál magának barátnőt mert van önbizalma, van kiállása. Lehet bármennyire jóképű egy férfi, ha nyuszi, nem mer szólni ha nőkhöz, nem mer kezdeményezni akkor biztos hogy nem lesz neki barátnője. Viszont ha egy nő szexi, akkor biztos hogy meg környékezik a férfiak még akkor is ha félénk
Akkor pl. olyan, mint mondjuk Kiskunlacháza.
Pl. kinézetben, viselkedésben, hozzáállásban. Így értem. Kb. majdhogynem az ellentettje mint amit a 37 ír, mert sok sportos pasit láttam átlagos kinézetű és duci nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!