Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik nemnek konnyebb parkapc...

Melyik nemnek konnyebb parkapcsolatot talalnia? Ferfi? No?

Figyelt kérdés
Szexi, helyes, szep, csunya, fuj, ne mar, guszti muszti.

júl. 19. 15:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
44%
Autó, ház, legyen pénze elvinni étterembe és nyaralni. Cserébe vagyok neki és nem más férfinek ajándékozom az időmet, hanem neki. És mielőtt le aranyásózna bárki. Autó alatt nem krislert vagy cedileket értek, beérem bmwvel. Ház alatt meg nem rózsadombi villát értek. Jó nekem a kádár kocka is.
júl. 24. 22:52
 22/39 anonim ***** válasza:
20%
Na. Gratulálok.... Hát ezek aztán tényleg könnyen megugorhatóak. Biztos jó nő lehetsz.
júl. 24. 23:28
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Ez életkortól függ.

40 alatt egyértelműen a nőknek van könnyű dolga. Felette a férfiaknak.

júl. 25. 09:43
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
20 már írtam. Legyen tiszteletteljes és ne nyomjon rám minden házimunkát, ha már egyszer mindketten dolgozunk.
júl. 25. 10:31
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
22 ha nem tűnt volna fel, nem ő írta, hogy könnyen megugorható igényei vannak, hanem én.
júl. 25. 10:32
 26/39 anonim ***** válasza:
46%
A tisztelet teljes és hogy ne toljon rád házimunkát, még korrekt is lenne, de ez az anyagiaskodás hogy bmw meg kádár kocka meg értterem és nyaralás, ez nagyon gáz. Mit teszel bele egy párkapcsoaltba, ha már ilyen igényeid vannak?
júl. 25. 10:43
 27/39 anonim ***** válasza:
14%

Arannyal futtatott nunit.

Vagy mire gondoltál?

júl. 25. 10:50
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
26 mondom, az nem én vagyok. Kettő különböző személynek írsz úgy, mintha az csak egy lenne...
júl. 25. 11:32
 29/39 anonim ***** válasza:
5%
Most már hiába mosdatod magad. Kritikát kaptál és egyből visszalépsz. Ejnye. ;)
júl. 25. 11:39
 30/39 anonim ***** válasza:
28%
Most ezért hiába piszkálod. Nem tehet róla. Világszerte köztudott, hogy a magyar nők anyagiasabbak az átlagnál.
júl. 25. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!