Lànyok szoktatok hazudni, elhallgatni dolgokat a pàrkapcsolatotokban vagy baràti tàrsasàgban?
Az elhallgatás is hazúgság.
Pl egy pasi flörtöl veled a munkahelyeden, de te nem mondod el a pasidnak. Valaki üzenget neked, de nem mondod el a pasidnak stb..
Tudom a nőknek ez nem kamuzás, de átvered a másikat.
Ja, ilyesmit sose hallgatok el és nem flörtölök a páromon kívül mással.
Én arra gondoltam hogy pl a párkapcsolatom belső ügyeit nem teregetem ki a haveroknak, illetve ha egy barátnőm elmond nekem bizalmas infót akkor azt nem mondom tovább se a páromnak se senkinek.... Meg ott vannak azok a dolgok amik egyszerűen nem érdemesek említésre, pl a páromat nem untatom a bőrápolási rutinom részleteivel vagy hasonlóval, mert tudom hogy nem érdekli, ilyesmik.
#1 voltam
Utálom a hazugságot, az elhallgatást.
Nekem egy nagyon-nagyon jó barátom van, akivel teljesen őszintén beszélek. És sose tudnék hazudni neki. Akkor nem lenne értelme a barátságnak.
Szerintem egy kapcsolat, de bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség. Mi értelme akkor a kapcsolatnak, ha nem vagyunk egymással őszinték?
8# pontosan.
Sajnos én sok lányt ismerek aki hazudott.
Sajnálom. :(
Sajnos az emberek már csak ilyenek. Hazudik mindenki, hogy magát mentse, közben nem veszi észre, hogy pont önmagának árt ezzel.
Egy kapcsolat értékes lehet, főleg, ha őszintén lehet beszélgetni.
#8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!