Lànyok szoktatok hazudni, elhallgatni dolgokat a pàrkapcsolatotokban vagy baràti tàrsasàgban?
10#
Sajnos én nem azt tapasztaltam, hogy maguknak ártottak. Sokkal inkább nekem mert bennem maradtak meg ezek a rossz emlékek.
Őket ezek egyáltalán nem érdeklik. Megúszták a bűneiket és boldogok. Én nem.
De ne foglalkozz velük. Hidd el, többet ártasz magadnak, ha mindig ezen rágódsz.
Keress helyette normálisabb embereket, keress hobbit, ami lefoglal.
Értem, de ha lelkileg sérültél és nem tudsz túllépni a múltbéli igazságtalanságokon akkot mit tudsz tenni?? Kinek van pénze heti 3 x pszichològushoz járni?
Plusz ugye ùjra kezdeni sem tudom mert a magyar nőknek herótja van a lelkileg sérült, csalódott férfiakból.
Sok-sok idő kell.
Én is így jártam. 9 éve lett vége a kapcsolatomnak, és még mindig nem tudtam kiheverni rendesen. Bár minden adott hozzá: van egy tündéri sziámi macskám, és van egy nagyon-nagyon jó barátom, akivel itt ismerkedtem meg tavaly októberben. Ő nagyon sokat segít.
Tudod, fontos a te hozzáállásod is. És persze, mint ahogy az elején mondtam, minden idő függvénye.
Én 12 éve nem tudok túllépni 😔
Persze voltak jobb pillanatok amikor teljesen úgy tűnt, hogy túl vagyok, de mindig vissza esek. Mindig feljönnek a régi emlékek és az, hogy a bűnösök megúszták. És köszönik szépen nagyon jól vannak..
Ezt azért elég nehéz megemészteni.
Egy esetben tudnám elképzelni a túllépést, ha annyi pénzhez jutnék, hogy azt csinálhatnám amit szeretnék. Lakást venni és az én ìzlésem alapján felújítani és berendezni. Saját konditerem ahol bem zavar senki és lassabvan csinálhatom a gyakorlatokat mert senki sem sűrget. Tanulni új dolgokat mert van rá időm és pénzem.
Így menne. A szürke hétköznapok a legrosszabbak. Nyaralás alatt nincs gond.
Sajnálom.
Nem tudom mit írjak. Neked kell túllépni ezen.
Ha szerinted megérdemlik, hogy bánkódj, siránkozz miattuk, akkor csak hajrá.
Nekem is, mondtam már, 9 éve lett vége a kapcsolatomnak. És 15 évem ment a semmibe, mert addig voltunk együtt. Azoknak az éveknek annyi, teljesen feleslegesek voltak egy hülye majom miatt.
Szóval, neked kell felállni és tovább lépni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!