Miért fáj az az embereknek, ha én nem akarok dolgozni?
Figyelt kérdés
Szamomra az nem elet, hogy reggeltol estig dolgozok, azert, hogy eppen megeljek, majd hazaerek faradtan, semmihez nincs kedvem es erom, igy inkabb pihinem magam, hogy masnap is tudjak robotolni. Marad a hetvege, ami megint inkabb csak arrol szol, hogy kipihenjem a hetet. De, nagy nehezen osszesporolhatok egy nyaralasra, es ez motival minden evben.... Szerintem ez nem elet. Osszeszedem a penzem innen, onnan, probalok ugyeskedni, ehen nem halok, alap dolgaim megvannak, elvezem az eletet egyszerűen, ha meg egyszer ram nez a szerencse, lesz nyaralas, draga auto, minden. Sokkal boldogabb vagyok igy, mint a megkeseredett emberek, akik habzó szájjal mondogatjak, miért kene nekem is dolgoznom, ugy mint nekik2024. júl. 10. 22:50
81/82 anonim válasza:
Csak rájöttél az igazságra: "Egy rabszolga vagy Neo!" (Morpheus)
82/82 Kései Sirató válasza:
"Osszeszedem a penzem innen, onnan, probalok ugyeskedni, ehen nem halok"
Lopsz?
Mi az, hogy összeszeded innen-onnan?
Esetleg kölcsön kérsz aztán soha nem adod meg?
Az ilyen ember enyhén szólva is gazember.
Miért fáj az embereknek? Mert ez nem normális. Ha beteg vagy, még táppénzt se kapsz. Nem lesz nyugdíjad, nagyon értéktelen így az életed.
Az ilyen parazita férgek csak élősködnek.
Vagy börtönben, vagy hajléktalanszállón végzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!