Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj az az embereknek,...

Miért fáj az az embereknek, ha én nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés
Szamomra az nem elet, hogy reggeltol estig dolgozok, azert, hogy eppen megeljek, majd hazaerek faradtan, semmihez nincs kedvem es erom, igy inkabb pihinem magam, hogy masnap is tudjak robotolni. Marad a hetvege, ami megint inkabb csak arrol szol, hogy kipihenjem a hetet. De, nagy nehezen osszesporolhatok egy nyaralasra, es ez motival minden evben.... Szerintem ez nem elet. Osszeszedem a penzem innen, onnan, probalok ugyeskedni, ehen nem halok, alap dolgaim megvannak, elvezem az eletet egyszerűen, ha meg egyszer ram nez a szerencse, lesz nyaralas, draga auto, minden. Sokkal boldogabb vagyok igy, mint a megkeseredett emberek, akik habzó szájjal mondogatjak, miért kene nekem is dolgoznom, ugy mint nekik
2024. júl. 10. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
66%
Azért azt elmondanám, hogy az én szüleim még többet dolgoztak. Na az ő generációjuk az igazi robotolásból állt. Ahhoz képest a mostani nem akkora dolog. Dolgozom igen normálisan de nem szakadok meg tőle, jut idő bőven másra is. Viszont ha a mostaniak közül a legtöbben így gondolkodnak, hogy minek csináljak bármit is akkor a rendszer szét fog esni egy idő után. Nem csak a pénzt teszed be a közösbe hanem az elvégzett munkád értékét is. Az erős emberek megépítik az otthont ahol élsz, a lusták pedig elkótyavetyélik azt. Ez itt a probléma!
2024. júl. 10. 23:36
 32/82 anonim ***** válasza:
26%
Csak irigykednek rád, mert látástól vakulásig dolgoznak. Te pedig szabad vagy, azt teszel, amit akarsz. Mégis ki milyen alapon ugat bele ebbe? Amilyen romlott ez a társadalom, örüljenek, hogy nem vagyok egy gonosz ember és egy békés, szolgalelkű fehér nép vagyok...
2024. júl. 10. 23:37
 33/82 anonim ***** válasza:
8%

Mert irigyek.

Sok nőt eltart a férje, és még a csokjukat, babaváró hitelüket is te fizeted.

A minap olvastam, hogy a babaváró hitellel ügyeskedők megint 2 év türelmi időt kapnak.

Milyen rendszer ez?

Ki akar ebbe beilleszkedni?

A szocializmus jobb volt, ott legalább magadért dolgoztál nem mások élősködtek rajtad.

2024. júl. 10. 23:44
 34/82 anonim ***** válasza:
53%
32# Jaj hagyjad már magad... Szerintem te se dolgozol rendesen, csak nyomod itt az ócska, fennkölt, lenéző szövegedet Gyakorin..
2024. júl. 10. 23:50
 35/82 A kérdező kommentje:
Ebbe a rendszerbe beilleszkedni, szerintem egyenlo a rabszolgasaggal. Gondoljatok mar bele, abbol a penzbol, amiert ti szenvedve dolgoztok, ok luxus eletet elnek, elherdaljak, kielik a beteges hatalom vagyaikat, kekeckednek egymassal, aminek persze mi isszuk meg a levet... Es míg ti szorgalmasan elitek ezt az altaluk kialakitott életet, addig igy is marad. Én ebből nem kérek.
2024. júl. 10. 23:53
 36/82 anonim ***** válasza:
76%
32# Pont úgy nézel ki, mint aki rendesen dolgozik, te munka bajnoka... 😂😂😂 Még arra is van időd, hogy éjfélkor szidd a munkakerülőket Gyakorin. Respekt, te Munka Hőse!!! 😂😂😆
2024. júl. 10. 23:55
 37/82 anonim ***** válasza:
9%
Ne aggódjál Neo, csak felébredtél! Üdv a Mátrixban!
2024. júl. 11. 01:45
 38/82 anonim ***** válasza:

2:55-nél az ominózus jelenet!

https://www.youtube.com/watch?v=ZJLfpBYigYE

2024. júl. 11. 01:49
 39/82 anonim ***** válasza:
49%

"Pont, hogy ebben a mátrixban elő emberek bánják meg öregségükre, hogy egész életükben csak robotoltak, éltek egy hamis, hazug életet, és az igazi értékeket, figyelmen kívül hagyták."

[link]

2024. júl. 11. 01:52
 40/82 anonim ***** válasza:
53%

"Mondjuk mert nem sok haszna van az ilyen embereknek."

Na igen, a haszon, a profit, mindig erről van szó, ez a Mátrix motorja!

2024. júl. 11. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!