Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj az az embereknek,...

Miért fáj az az embereknek, ha én nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés
Szamomra az nem elet, hogy reggeltol estig dolgozok, azert, hogy eppen megeljek, majd hazaerek faradtan, semmihez nincs kedvem es erom, igy inkabb pihinem magam, hogy masnap is tudjak robotolni. Marad a hetvege, ami megint inkabb csak arrol szol, hogy kipihenjem a hetet. De, nagy nehezen osszesporolhatok egy nyaralasra, es ez motival minden evben.... Szerintem ez nem elet. Osszeszedem a penzem innen, onnan, probalok ugyeskedni, ehen nem halok, alap dolgaim megvannak, elvezem az eletet egyszerűen, ha meg egyszer ram nez a szerencse, lesz nyaralas, draga auto, minden. Sokkal boldogabb vagyok igy, mint a megkeseredett emberek, akik habzó szájjal mondogatjak, miért kene nekem is dolgoznom, ugy mint nekik
2024. júl. 10. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
36%
Na jól írtam. :D azt hitték a többiek valami suttyó vagy, de merem fogadni 100x jobb életed van mint nekik.
2024. júl. 10. 23:22
 22/82 anonim ***** válasza:
67%
Mivel ugyeskedsz?
2024. júl. 10. 23:22
 23/82 A kérdező kommentje:
Nekem is egyfajta hobbi, amiből megelek. Alapok megvannak, nekem eleg, es boldogok vagyunk a párommal, a párom pedig, hala Istennek, nem a pénz miatt választott engem.
2024. júl. 10. 23:24
 24/82 anonim ***** válasza:
61%
8! Igaza van. Így vagyunk szocializálva, de nem így kellene élni ahogy a többség teszi-tesszük. Ezt láttuk a sźüleinktől nagyszüleinktől. De csak berögződött ez a márix életbentartására kitalált rendszer.
2024. júl. 10. 23:25
 25/82 anonim válasza:
20%
Figyi szimplan sz*rd le a karogokat😃Ezek a kommentelok latastol,vakulasig dolgoznal,hogy aztan ehen haljanak...Te ugyes vagy,megelsz a jeg hatan is.Es ennyi.Senkinek semmi koze ahhoz,hogy mibol elsz! Jol megcsinalod magadnak,sok szabadidod,es penzed van,ennyi! Mindenki abbol el meg,amibol tud.Nekem se tervem,hogy fel napokat atdolgozzak...nem a munkanak akarok elni.
2024. júl. 10. 23:25
 26/82 A kérdező kommentje:
23#ujabb Magyar mentalitás, mibűű😀 Semmi közöd hozzá, a lényeg, hogy nem kell félnem a rendőrségtől, és tiszta a lelkiismeretem.
2024. júl. 10. 23:26
 27/82 anonim ***** válasza:
83%
Erdekel, na. En se vagyok a rendszer hive, mar en is kiszalltam az evi 23 szabadnapot ado mokuskerekbol, erdekelne, masok hogyan csinaljak ezt talan jobban, mint en. De ha hoborogni akarsz, akkor b+
2024. júl. 10. 23:30
 28/82 anonim ***** válasza:
88%
Talan full kamu az egesz es valaki eltart. Anyuapu vagy a parod. Na ez nekem pl nem palya.
2024. júl. 10. 23:32
 29/82 anonim ***** válasza:
20%
Jól teszed, kérdező! Ez a társadalom beteg, tele mentálisan hülye emberekkel. Nem is szabad beállni a sorba. Ki akarna ide beilleszkedni?
2024. júl. 10. 23:34
 30/82 A kérdező kommentje:
26# Köszönöm a biztató szavakat. Én nem kérek ebből a mátrix életből. Engem boldoggá tesz már az, ha kiulok a joidoben, iszok valamit, es lazulok. Vagy, ha kimegyek a termeszetbe, és szimplán bamulom a termeszetet, nekem nincsenek nagy anyagi vágyaim, amikre ugy ragorcsolok, hogy szorongás az életem... Említettek itt a megoregedest. Pont, hogy ebben a mátrixban elő emberek banjak meg öregségükre, hogy egész életükben csak robotoltak, éltek egy hamis, hazug életet, és az igazi értékeket, figyelmen kívül hagyták.
2024. júl. 10. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!