Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj az az embereknek,...

Miért fáj az az embereknek, ha én nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés
Szamomra az nem elet, hogy reggeltol estig dolgozok, azert, hogy eppen megeljek, majd hazaerek faradtan, semmihez nincs kedvem es erom, igy inkabb pihinem magam, hogy masnap is tudjak robotolni. Marad a hetvege, ami megint inkabb csak arrol szol, hogy kipihenjem a hetet. De, nagy nehezen osszesporolhatok egy nyaralasra, es ez motival minden evben.... Szerintem ez nem elet. Osszeszedem a penzem innen, onnan, probalok ugyeskedni, ehen nem halok, alap dolgaim megvannak, elvezem az eletet egyszerűen, ha meg egyszer ram nez a szerencse, lesz nyaralas, draga auto, minden. Sokkal boldogabb vagyok igy, mint a megkeseredett emberek, akik habzó szájjal mondogatjak, miért kene nekem is dolgoznom, ugy mint nekik
2024. júl. 10. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
26%

És miért kellene hasznosnak lenni?

Mi a haszon és kinek vagy hasznos?

Akkor vagy a leghasznosabb, ha ledolgozol 40 évet és nyugdíj előtt vagy után elpatkolsz és csinálsz pár rabszolgát magad helyett (gyerek).

Na, de akkor mitől különbözöl egy haszonállattól?

2024. júl. 11. 02:26
 42/82 anonim ***** válasza:
56%
Orvosom nyugdíj után patkolt el nem sokkal, előtte meg verte a víz, gályázott a szerencsétlen!
2024. júl. 11. 02:28
 43/82 anonim ***** válasza:
54%
3 nap! Eddig tart a siratás a legnagyobb embernél is, utána pedig mész a ködbe!
2024. júl. 11. 02:29
 44/82 anonim ***** válasza:
6%

Az emberek megfogják hálálni a több évtizednyi robotolást, írnak egy pár sort a Facebookra hogy:

https://www.youtube.com/watch?v=DxEK-N84_qU

2024. júl. 11. 02:31
 45/82 anonim ***** válasza:
53%
Mert az én adómból kapod majd a munkanélküli segelyt, miközben mehetne jobb helyre is a pénzem 😒 Mi se azért dolgozunk, mert szeretünk, hanem mert kell!
2024. júl. 11. 05:52
 46/82 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert begyepesedett gyári munkás egyedek,akiknek semmi életük nincs :) Én is fizikai munkát végzek,mondjuk nem halok bele,de simán megértem ha valaki nem akar egy rabszolgává válni.
2024. júl. 11. 07:45
 47/82 anonim ***** válasza:
83%
Irigylem azokat, akiknek gazdagok a szülei, milliárdosok és örökölnek vagy 2-3 lakást.. Amit kiadnak és életük végéig megélnek belőle. Nekik nem is kell dolgozniuk, vagy maximum csak hobbi szinten, részmunkaidőben, hogy ne egye meg őket az unalom...
2024. júl. 11. 07:48
 48/82 anonim ***** válasza:
16%

Jajj te aztán sokkal különb vagy mint mások. Ja várj, ugyan úgy szükséged van pénzre amiért dolgozol. Max nem 8 órában (hidd el, ezzel sem vagy egyedül.) Huu de durva, máris kikerültél a mátrixból. A rendszeren felül álsz. Ja nem.

Bírom az ilyen nagy megmondó embereket, akik még csak éppen kezdik felfogni milyen rendszerben élnek. De annyira azért nem lát bele, hogy lássa, hogy más működőképes rendszert nem lehetne fenntartani. Mert soha nem voltunk és nem is leszünk egyenlőek. Konkrétan a hülyeket jutalmaznád, a szorgalmasabb, okosabb embereket meg büntetnéd vele.

2024. júl. 11. 08:27
 49/82 anonim ***** válasza:
0%
Ha eltartod magad és nem a társadalmon élősködsz, akkor tőlem aztán ne dolgozzál.
2024. júl. 11. 08:31
 50/82 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem abszolút igazad van, én is teljesen depressziós lettem, mikor egy ilyen 8-17-ig bejárós munkám volt, este 6-ra hazaestem, még elintéztem a dolgaimat, megfőztem és kb. el is ment a nap! Reggel 6-kor meg kelhettem és indult megint a mókuskerék. Hobbikra semmi időm vagy energiám nem maradt, a hétvége is két szempillantás alatt elrepült. Őszintén szólva nem tudnának nekem annyit fizetni, hogy így éljek. Én visszaváltottam ezután a jó kis home office-os, rugalmas munkaidejű állásomra és csak itt vagyok boldog! Van szabadidőm, nyugodt vagyok, van időm sportolni, hobbikra, mindenre, nem egy kapkodás az életem. Szerintem ha választanom kéne ilyen robotolós-bejárós-este hatra hazaesős munka és egy kötél között, az utóbbit választanám.
2024. júl. 11. 08:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!