Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj az az embereknek,...

Miért fáj az az embereknek, ha én nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés
Szamomra az nem elet, hogy reggeltol estig dolgozok, azert, hogy eppen megeljek, majd hazaerek faradtan, semmihez nincs kedvem es erom, igy inkabb pihinem magam, hogy masnap is tudjak robotolni. Marad a hetvege, ami megint inkabb csak arrol szol, hogy kipihenjem a hetet. De, nagy nehezen osszesporolhatok egy nyaralasra, es ez motival minden evben.... Szerintem ez nem elet. Osszeszedem a penzem innen, onnan, probalok ugyeskedni, ehen nem halok, alap dolgaim megvannak, elvezem az eletet egyszerűen, ha meg egyszer ram nez a szerencse, lesz nyaralas, draga auto, minden. Sokkal boldogabb vagyok igy, mint a megkeseredett emberek, akik habzó szájjal mondogatjak, miért kene nekem is dolgoznom, ugy mint nekik
2024. júl. 10. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
52%
Azért, mert a kötelességeidnek nem teszel eleget, a jogaidat viszont érvényesíteni akarod. Azzal, hogy csak elveszel a közösből, de bele nem adsz, megrövidíted a tisztességes embereket.
2024. júl. 10. 22:53
 2/82 anonim ***** válasza:
90%
Aztan mivel ugyeskedsz?
2024. júl. 10. 22:55
 3/82 A kérdező kommentje:
Mit veszek el? Nem a 20 ezer segelybol elek, elhiheted.
2024. júl. 10. 22:55
 4/82 anonim ***** válasza:
26%
Hámmer hiányoznak a zemberek a munkaalapú társadalomból, így sok ember végez rengeteg munkát.
2024. júl. 10. 22:59
 5/82 anonim ***** válasza:
68%
Oké, és a kiépített infrastruktúrát sem használod? Sem az utakat, sem a közműveket, semmit? Mentőt sem hívsz, ha bajod van? Hosszasan tudnám még sorolni, hidd el.
2024. júl. 10. 22:59
 6/82 A kérdező kommentje:
Tb-t fizetem, és sok minden mást, amin rajta a hatalmas adó és megveszem. 😀
2024. júl. 10. 23:02
 7/82 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk mert nem sok haszna van az ilyen embereknek. Az, hogy csak úgy vagy az kb nulla. Ki a fenének van szüksége egy nullára? Egyébként csak egy példa, az én életem. Hétfőtől péntekig dolgozom napi 8,5 órában utána majdnem minden nap edzeni járok, olaszul tanulok, eljárok a nejemmel minden héten valahová lazulni, van hogy többször is és ha belefér még túrázom, bringázom egy nagyot valamelyik közeli hegységben. Szeretek így élni, nem strapa munka mellett mindezeket csinálni.

Nálad az a probléma, hogy fejben gyenge vagy! Amíg nem teszel rendet magadban addig sajnos csak vagy de értelme nem sok van. 10-20 vagy 30 év múlva meg amikor már késő lesz feleszmélni, hogy ó b+, valamit csak kellett volna csinálnom azért..

2024. júl. 10. 23:03
 8/82 A kérdező kommentje:
Es itt a probléma. Tőlem sajnálják még a mentőt is, miközben a drága vezetőtök irányítása alatt, milliárdok, sőt, felfoghatatlan mennyiségű pénzek tűnnek el. 😀 Amíg egy ilyen rendszerben élünk, nem érzem kötelességemnek, hogy hasznos tagja legyek a társadalomnak.
2024. júl. 10. 23:05
 9/82 A kérdező kommentje:
#8 Miért kéne a hasznodra legyek? Aki számít, annak a hasznára vagyok.
2024. júl. 10. 23:07
 10/82 anonim ***** válasza:
86%
Nem valaszoltal. Szoval illegalis?
2024. júl. 10. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!