Nem tartjátok igazságtalannak, hogy mindenkinek lehet gyereke? Még annak is, aki alkalmatlan szülő?
Az a baj, hogy nem érted. Amit te csinálsz, az nem beszélgetés, még csak nem is vita. Ugyanazt hajtogatod folyamatosan, nem reagálsz arra, amit neked írnak a témával kapcsolatban, semmi új információt nem kozolsz, csak mantrazod azt, amit már a kérdésben is leírtál.
Mi volt a célod ezzel a kérdéssel? Mit akartál megtudni?
Nem mindenki tud szaporodni. Nem igazságtalan, szimplàn ilyen az èlet, nem mindenki kap meg mindent amit akar:) Igen, megesik, hogy a rothadó penészes putriba a felelőtlen munkanélküli élősködő leellik 6 kölyköt de etetni bezzeg nem tudja, más meg évekig küzd érte normális körülményei vannak mégse jön neki össze, ez van.
Nekem mindegy, ez mindenkinek a maga döntése hogyan éli meg, hogyan kezeli az adott helyzetet amit az élet elé állít.
Én a magam részéről sose akartam gyereket, mert ismerem magamat, számomra csak teher és nyűg lenne, van jobb dolgom is, mint 18 év+ nonstop szívás, semmi kedvem feladni a szabadságomat. Nekem nem éri meg, túl nagy áldozatokkal jár.
Hogy más mit kezd az életével, az pedig legyen az ő dolga.:)
Ja és ezt úgy mondom, hogy én magam pl belátom, hogy semmi szüksége nincs a bolygónak rá, hogy én szaporodjak, nem is fogok
Szóval nekem legalább van önkritikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!