Valóba alkalmatlan lúzer vagyok emiatt?
Dehogy is. :)
Nekem lassan 30 évesen jogsim sincs, és nem hiszem hogy eleve be mertem volna vállalni egy ilyet hogy teherautóval furikázgassak pláne külföldre. De te meg próbáltad, rosszul sült el, hát előfordul. De ezek alapján talpraesettebbnek tűnsz mint én, pedig én se tartom magam alkalmatlan lúzernek. :D
Nyilván egy sajnálatos balesettől senki nem lesz lúzer; az mindenkivel előfordulhat.
A kérdés inkább az, miért nem találsz más, neked megfelelőbb munkát, illetve miért kellett a szabályokat ennyire megszegve, a megengedettnél nem kicsit többet vezetni? Jó, hogy nem lett nagyobb gond.
Nem vagy az, de a családod viselkedése tükrözi az életed. Egy ilyen munka nem játék, az autópályán megdögleni és másokat is megölni nem röhögcsélni való.
Kvára felelős vagy nem csak magadért, másokért is. Te kockáztattad azt, hogy életek menjenek tönkre - beleértve a sajátod - mert egy gyökérláda főnök nem tartja be a szabályokat és a törvényeket. Nem f-sni kellett volna tőle, hanem vállalni a kirúgás lehetőségét, ellent mondani neki a saját és a környezeted testi épsége érdekében. Sokkal nagyobb katasztrófa is lehetett volna.
Ebbe bele sem gondoltál, még elkezded itt sajnáltatni magad. A családod szánalmasnak hangzik, de ettől még felnőtt ember vagy, saját életed, döntéseid vannak.
Remélem egy életre megtanultad hogy az ilyen jellegű helyekről azonnal el kell jönni.
Ez a nemzetközi furgonozás sajnos ilyen nagyjából,persze vannak kivételes helyek de azt nagyítóval kell keresni.
Te felesz a saját életedért, nem a pénzéhes vállalkozó.
Egy idő után nálam is kihúzta a gyufát egy vállalkozó.
Mikor el van mondva hogy fáradt vagyok,le rakok aztán én szeretnék aludni de ezt egyszerűen nem érti meg egy bizonyos idő után.
Még oda sem ér az ember és már küldi a következő munkát, erre én mondom neki hogy már szóltam neked, erre ő van megsértődve és igen én vagyok a hülye hogy nem nyomok le neki még 1500km.
Azért ne ő tudja már én mit bírok még,meg hogy majd alszok útközben 1-2 órát, na persze.
Drága vállalkozó, mint a kisgyerekek csak nem akart engedni és csak monda a magáét.
Egyszerűen megmomdtam a drága vállalkozónak hogy akkor holnap keressen valamit hazafelé irányba, mert én le is számolok még meg nem öl a hülyeségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!