Szégyeletes dolog ha egy ember alkalmatlan katonai szolgálat teljesítésére?
Egyáltalán nem az sajnos betegség miatt én sem vagyok alkalmas, pedig már az óvodában is az akartam lenni
16L
Alapban nem. Bárkinek lehet olyan baja.
De ez a mai fér...fi...csicska generáció tagjai között sok a féreg.
Semmi fegyelem, mert ha rászólsz vagy arcoskodik, vagy bevizel. Semmi sport, max. kokszos gyúrás. Cukros üdítő, chips, mekis kaja, farokverés, videójáték, ennyit tudnak, meg anyutól kisírni a luxustelót.
Épp ellenkezőleg. Az agresszív, fegyvermániás majmokat kéne mind halálra kínozni. Még élveznék is...
Ha a világon egyetlen katona se lenne, háború se lenne.
Önmagában nem gáz de a mai férfi generációnak jót tenne pár év sorkatonaság.. hamarabb fognak menzeszelni és szülni mint mi nők.
A többségük mindent azonnal akar, érzékenyek mint egy menstruáló lány, lehúzzák anyagilag a környezetüket még a nőket is , ugyanakkor nagypofájúak, erőszakosak.. A nőket bele kényszerítik a férfi szerepbe hiszen ők maguk nem tudnak férfiak lenni.
Pár év kötelező szolgálat ki nevelné ezt az undorító habitust belőlük.
A normális férfiaktól elnézést kérek, ez nem róluk szól.
25/n
6.-ra.
Ja, meg felétek rendőr se, hogy lekéseljen egy majomhorda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!