Valóba alkalmatlan lúzer vagyok emiatt?
Hogy alkalmatlan vagy-e? Erre a munkára lehet. De ezen nincs mit szégyellni. Nincs olyan ember, aki mindenre alkalmas lenne. Én sem. Eleve jogsit sem akarok, mert tudom, hogy a reflexeim, és a reakcióidőm nem az igazi. 24 órából meg 18-at vezetni semmilyen körülmények között nem egészséges. Ez azt jelenti, hogy ha egyből utána el is alszol, akkor is csak 6 órát tudsz aludni. Sok balesetet pedig - ahogy tapasztaltad - pont a kialvatlanság okoz. Nem tudom, hogy egyáltalán ez szabályos-e? Örülj annak, hogy ennyivel megúsztad! Sokan nem ilyen szerencsések. Az anyagi kár kijavítható. Az emberélet nem pótolható.
A "családoddal" kapcsolatban pedig két dolog:
1. Ha ez annyira könnyű, akkor csinálják ők! Aztán majd megnézném, egy hónap után mi lenne az eredmény.
2. Mihelyett tudod, lépj le ebből a mérgező közegből! Ez csak "papíron" család. Ez csak egy halom hiéna, akik csak azt várják, hogy szétmarcangoljanak.
Kissé off-topik, de ez a "csak ülni kell" dolog... Én informatikus vagyok. Többször megkaptam már, hogy én nem is dolgozok semmit, milyen könnyű nekem, abból áll a munkám, hogy egész nap csak ülök, és nyomogatom a billentyűket. Aztán volt, hogy visszaszóltam, hogy ha gondolja, akkor tehetünk egy próbát, kezdje el nyomkodni a billentyűket, de egy órán belül abból legyen ám egy Linux alapú webszerver PHP-vel, MySQL-lel, és SSL támgoatással! Máskülönben alkalmatlan rá. Mondjuk gyanítom, így sem fogták fel, hogy mi a helyzet.
Sok olyan munkakör van, amire nincs rálátása az embereknek. Aztán a bölcsebbek inkább nem szólogatnak be, vagy netán érdeklődnek a részletekről, a butábbak meg elkezdenek mocskolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!