"Ott is elég sok az olyan srác, akik nagyon gyámoltalanok. És most finoman fejeztem ki magam." Mire gondolhatott a hozzászólás írója, vagy inkább írónője? Tippjeim vannak, az érdekel jóra gondolok-e? (Már ha ezeket lehet "jó"-nak titulálni...)
Nekem van egy tippem. Kérdezd magát a gondolatok íróját. Mi akadályoz benne?
Ez nem tippmix oldal.
Igen negyedik, igazad lehet, lásd bizonyítékként rögtön a hármast. Igaz még első is értelmetlenséget írt.
Nyugalom emberek! Ez nem egy "hogyan üssük alaptalanul egyre erősebben a másikat" weboldal. Nem támadott meg titeket senki, nem kell (pláne így) védekeznetek. :) Nem megy itt vérre semmi. :)
Mindenki másnak - már aki hajlandó SEGÍTENI:
"Ott is elég sok az olyan srác, akik >> nagyon gyámoltalanok << és most finoman fejeztem ki magam."
"A lányok közül sokan mondták, hogy sok gázos fiú van sajnos."
Köszönöm.
azért írtam "értelmetlenseget" mert a kérdésed értelmetlen.
mi nem olvastuk a posztot... hello
ha leírom, hogy tegnap amikor azt mondtam a férjemnek hogy én megtennék de a mai világban a nők ezt nem tennek meg amire azt valaszolta, nem hiszem mert ez ennél bonyolultabb te se tudnád hogy mire értette mert előtte mar volt egy diszkurzus.. szóval ha ertenenk valaszolnank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!