Szívesen odaírod a véleményed alá a nemed, korod? Ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 09:42
2/19 anonim válasza:
Legtöbbször olyan kérdésekhez kommentelek, ahol ezek nem számítanak. Ha mégis, a válaszomból többnyire ki lehet olvasni.
Itt pont azt szeretem, hogy a gondolataimat önmagukért ítélik meg, nem a külsőségekért.
3/19 anonim válasza:
Ha nem relevans a valaszom tekinteteben, miert irjam oda? Egyebkent nem titok, 25/N
4/19 anonim válasza:
Akkor szoktam odaírni, ha kérik, vagy ha van valami jelentősége. Amúgy felesleges info.
5/19 anonim válasza:
Én nem, minek? De ha kérik, akkor odaírom, mert akkor gondolom valamiért fontos a kérdezőnek ez a szempont is. Most ideírjam? Jaj nem tudok dönteni :D Nem írom
6/19 anonim válasza:
Nem akarom hogy megtaláljon valami fideszes öreg,vagy rámhívja a tekkket.
Semmilyen adatom nem adom meg, a kor és nem az első kettő.
Belekezdeni se fogok.
Te se próbálgatnál egy rossz öngyújtóval rágyújtani egy dinamitgyár mellett.
Legyünk biztosak!
7/19 anonim válasza:
Nem, mert a kérdezőnek általában nem nagy segítség, a privátok meg úgy jönnek az "L"-betűre mint legyek a rothadt húsra és általában nincs kedvem ezekkel foglalkozni.
8/19 anonim válasza:
Had találjam ki, pasi vagy! Viccelek. Vigyázz nehogy emiatt is írjanak privátot :D
9/19 anonim válasza:
Én irogattam egy időben hátha behalászok valami nőt ,hát 10 év alatt nem jött össze ezzel semmi:D
10/19 anonim válasza:
Csak akkor, ha esetleg ez nem feltüntetése kétértelműséget okozna, ezért ezt elkerülésként írom oda. (F40)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!