Szívesen odaírod a véleményed alá a nemed, korod? Ha nem, miért nem?
Én gyakran odaírom, de azért, mert ez berögzült valahogy. 7-8 éve van gyakorim, akkor még kistini voltam és nézegettem, hogy működik ez a hely. Sok helyen láttam, hogy "11f" meg "14l", szóval úgy voltam vele, hogy nekem ezt mindenhova oda kell írnom (oké, nem mindenhova, a szexualitásból 2-3* bannoltak, szóval oda már nem raktam ki, meg néha öregebbnek írtam magam, hogy a válaszom hasznosabbnak tűnjön, ha tanácsot adtam). Olyan 16 lehettem, mikor már nem tartottam ezt annyira fontosnak.
Olyan helyeken írom ki, ahol a tinikhez/fiatal felnőttekhez szól a kérdés vagy családdal kapcsolatos a kérdés vagy van valami "lányok/nők" megszólítás, esetleg a kérdező kéri.
Az ilyen "Mi a neve a kutyádnak?" "Tudsz ajánlani jó animét?" "Melyik pártra fogsz szavazni?" kérdéseknél nem tartom relevánsnak a koromat.
Amúgy szívesen írom le, nincs benne mit szégyellni.
20/l
Ha kérik akkor odaírom bár nem értem mi szükség van rá.
Nem, kor.
Nem szoktam odaírni magamtól, nem akarok az előítéleteknek táptalajt adni. Azt nézzék amit mondok, ne pedig azt hogy ki mondja :)
Persze ahol kifejezetten kérik a kérdésben, vagy téma közben valaki megkérdezi, akkor elmondom.
Általában én is csak akkor írom ki, ha a kérdésben kiemelik, hogy kíváncsiak lennének rá. Amikor regisztráltam, 17 voltam, az előítéletek és pár, bizonyos privát miatt nem írtam ki a korom és nemem, utána pedig megszoktam, hogy nem biggyesztem oda.
Nem szégyellem, vagy bármi hasonló, egyedül az ismerkedős priviket kerülném már csak el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!