Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szívesen odaírod a véleményed...

Szívesen odaírod a véleményed alá a nemed, korod? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2022. máj. 4. 09:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert sokszor látok olyan kérdést, ahol a kérdező nemet és kort is kér, de a válaszolók legtöbbje nem írja oda.
2022. máj. 4. 11:10
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Általában ezeket a kérdéseket kiéhezett pasik írják, akiknek csak egy L, vagy N betű és egy nem túl magas szám kell, hogy rávessék magukat a válaszolóra.
2022. máj. 4. 11:20
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 Azt te honnan tudod, ki írja egy anonim oldalon? Netán kipróbáltál sok100at és mind írt neked? mert akkor lenne alapja, amit írsz. De azt sem tudhatod, a kérdező írt-e, ha írt.
2022. máj. 4. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Én gyakran odaírom, de azért, mert ez berögzült valahogy. 7-8 éve van gyakorim, akkor még kistini voltam és nézegettem, hogy működik ez a hely. Sok helyen láttam, hogy "11f" meg "14l", szóval úgy voltam vele, hogy nekem ezt mindenhova oda kell írnom (oké, nem mindenhova, a szexualitásból 2-3* bannoltak, szóval oda már nem raktam ki, meg néha öregebbnek írtam magam, hogy a válaszom hasznosabbnak tűnjön, ha tanácsot adtam). Olyan 16 lehettem, mikor már nem tartottam ezt annyira fontosnak.

Olyan helyeken írom ki, ahol a tinikhez/fiatal felnőttekhez szól a kérdés vagy családdal kapcsolatos a kérdés vagy van valami "lányok/nők" megszólítás, esetleg a kérdező kéri.

Az ilyen "Mi a neve a kutyádnak?" "Tudsz ajánlani jó animét?" "Melyik pártra fogsz szavazni?" kérdéseknél nem tartom relevánsnak a koromat.

Amúgy szívesen írom le, nincs benne mit szégyellni.

20/l

2022. máj. 4. 11:47
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Ha kérik akkor odaírom bár nem értem mi szükség van rá.

Nem, kor.

2022. máj. 4. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha releváns, akkor igen. Ha nincs értelme, akkor nem. Szexualitás kategóriában kevesebbszer szoktam, próbálom kiszűrni, hogy rámírjanak ismerkedési céllal csak azért, mert lány vagyok.
2022. máj. 4. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam odaírni magamtól, nem akarok az előítéleteknek táptalajt adni. Azt nézzék amit mondok, ne pedig azt hogy ki mondja :)

Persze ahol kifejezetten kérik a kérdésben, vagy téma közben valaki megkérdezi, akkor elmondom.

2022. máj. 4. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is szexualitás kategóriában jellemző, hogy nem írom ki akkor sem, ha kérik. Nőnek lenni már önmagában is átok ott, hát még ha abban a korban is vagy, amikor 20 és 60 között minden férfi érdeklődik irántad.
2022. máj. 4. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Általában én is csak akkor írom ki, ha a kérdésben kiemelik, hogy kíváncsiak lennének rá. Amikor regisztráltam, 17 voltam, az előítéletek és pár, bizonyos privát miatt nem írtam ki a korom és nemem, utána pedig megszoktam, hogy nem biggyesztem oda.

Nem szégyellem, vagy bármi hasonló, egyedül az ismerkedős priviket kerülném már csak el vele.

2022. máj. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!